Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 березня 2019, 16:10

Де терміново взяти гроші — простий спосіб поповнити бюджет

Від непередбачених ситуацій ніхто не застрахований, навіть людина з гарною заробітною платою і стабільною роботою може зіткнутися з фінансовими труднощами. В такому випадку виникає питання: де взяти терміново гроші? Кошти можуть знадобитися для того щоб купити продуктів до получки, відзначити свято або оплатити комунальні рахунки. Іноді необхідність в додаткових фінансах виникає тоді, коли людина знаходиться далеко від дому, не може звернутися до друзів або родичів. Тоді поповнити свої валютні резерви стає ще більш проблематично.

Не так просто знаходити джерело отримання позикових коштів, у деяких людей просто немає родичів або знайомих, здатних дати потрібну суму прямо зараз, інші не хочуть звертатися до близьких людей, щоб не повідомляти про свої проблеми. Сучасне рішення таких проблем – онлайн кредит, зайняти грошей можна просто через інтернет, знадобиться лише банківська карта, щоб їх отримати.

Звідки подається запит на інтернет позику?

Іноді доступу до комп’ютера немає, і тоді виникає питання, як заповнити та направити заяву в один з мікрофінансових сервісів. Це не важко – відкрийте інтернет портал організації на будь-якому іншому пристрої. Вам підійде:

  • Ноутбук;
  • Планшет;
  • Нетбук;
  • Смартфон.

Головне, щоб ваше пристрій знаходився в зоні дії інтернет сигналу протягом усього процесу формування запиту. Швидко оформити терміновий позику можна з будь-якої точки України – ви можете знаходитися в одному з великих міст або віддаленому селищі, це не має ніякого значення для мікрокредітной установи. Зв’язок здійснюється завдяки інтернету і мобільного телефону. Подати заявку можна, використовуючи мобільний інтернет, вільний підключення в торговому центрі або кафе, стаціонарну домашню або офісну мережу.

Чи можна брати в борг безоплатно?

Безвідсоткові кредити – це поширене бажання серед клієнтів мікрофінансових організацій. Ніхто не хоче переплачувати за послугу, проте всі фінансові установи цього вимагають, тому вибирати доводиться, відштовхуючись від розміру процентних ставок. Україна пропонує велику кількість пропозицій по отриманню позики, і дає можливість отримувати грошову позику під мінімальний відсоток. Дані вигоди актуальні для ринку мікрофінансування, ось його основні принципи:

  • Людина знаходить мікрофінансову компанію, в яку раніше не звертався, не проходив реєстрацію і не оформляв позик.
  • Він має кредитний ліміт, як новий відвідувач сайту, найчастіше на рівні однієї або двох тисяч гривень.
  • Користувач вибирає потрібну суму з доступних, проходить реєстрацію, і ставати клієнтом установи.
  • На правах новачка він отримує знижку на позику – процентна ставка для нього встановлюється на рівні 0.01%.

Така халява пояснюється бажанням організацій залучити якомога більше користувачів. Незважаючи на те, що при наступних кредитах відсоток буде нарахований стандартний, більшість людей не хочуть знову витрачати час на пошук фірм, де взяти гроші терміново, і звертаються до перевірених організацій. В такому випадку, МФО отримує нового, стабільного клієнта, а позичальник – вигідні умови по першій позиці і перевірений сервіс.

Як перевірити надійність мікрокредітной установи?

Перед тим, як визначитися і відповісти на питання: де взяти гроші терміново, людина ретельно знайомитися з пропозиціями ринку, вибираючи те, що здається йому найбільш вигідним і зручним. Найчастіше серед тих, хто вперше вирішує скористатися послугами МФО, виникають сумніви щодо надійності та прозорості роботи сервісу. Люди звикли боятися обману, особливо якщо мова йде про фінанси і кредити. Куди звернутися, щоб перевірити мікрофінансову організацію?

  • Зайдіть на офіційну сторінку установи, і знайдіть юридичні дані про нього: копію ліцензії, фінансові звіти, свідоцтво про реєстрацію, адреса головного офісу і контакти. Якщо цієї інформації на сайті немає, виникають сумніви щодо відкритості та легальності фірми;
  • Є ряд сторонніх ресурсів, на яких користувачі пишуть свої враження від співпраці з тією чи іншою організацією. Вибирайте найбільш адекватні відгуки, наприклад, якщо людина прострочив свої кредити, і залишає негативний відгук через те, що від нього вимагали розрахуватися, то це не характеризує компанію, як ненадійну;
  • Відвідайте офіційний сайт Національної комісії з врегулювання ситуації на фінансовому ринку України. Тут представлені списки всіх зареєстрованих юридичних осіб та підприємців. Знайдіть обраний сервіс в реєстрах.

Ще один засіб, як уникнути проблем з мікропозик – уважне читання договору. Тільки розуміючи, яку відповідальність несе позичальник, і на які кроки має право кредитор, можна адекватно вибудувати свої дії. Якщо вчасно не виплатити швидкий позику, сума почне збільшуватися, що загрожує низкою негативних наслідків. Для відповідальних користувачів, вчасно оплачують позики, навпаки, діють знижки, програми лояльності.

Де взяти грошей – що таке мікрокредити?

Вибір кредитора базується на тому, які потреби виникли у людини, що оформляє позичку. Фінансові структури по-різному вибудовують свою співпрацю з клієнтами, і для кожного конкретного випадку підійде певний варіант.

  • Мікропозик – це невелика позичка, сума якої обмежується десятьма, іноді п’ятнадцятьма тисячами гривень, тому якщо потрібно більше грошей, МФО не зможе допомогти людині.
  • Мікрофінансові фірми не співпрацюють з клієнтами на довгостроковій основі – терміни, на які вони пропонують взяти де ньгі в борг – від одного дня до декількох місяців.
  • Якщо потрібен цільовий кредит, не має сенсу звертатися в Мікрокредитний сервіс, тут не видають позики на покупку автомобіля або житла, тільки споживчі позики.
  • Основна частина клієнтів мікрофінансових компаній – люди, яким потрібні гроші до получки, знадобився позику в неробочий час або в найкоротші терміни.
  • Дані установи можуть стати відмінним фінансовим помічником для фізичної особи або підприємця, але юридичній особі вони не можуть видати позику, так само, як і надати кредит в будь-який інший валюті, крім гривні.

Підібрати кредит також можна за допомогою сервісу finance.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися