Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2019, 12:29

Приватбанк розповів про нові правила переказу валюти за кордон

Українці тепер можуть переводити гроші за кордон і по Україні без додаткового документального підтвердження в сумі, еквівалентній 150 тисяч гривень на добу. Переводити валюту можна безпосередньо із гривневої карти або рахунку. Про це докладніше розповіла прес-служба Приватбанку.

Українці тепер можуть переводити гроші за кордон і по Україні без додаткового документального підтвердження в сумі, еквівалентній 150 тисяч гривень на добу.
Фото: politeka.net

Як це працює

  • Тепер переказ за кордон або на валютну картку можна зробити із гривневої картки, не відвідуючи обмінних пунктів, в режимі 24/7.
  • Максимальний обсяг переказів без відкриття рахунку та додаткових підтверджень становить до 150 тисяч гривень на добу в еквіваленті.
  • Також за новими правилами валютного регулювання, для інвестицій в зарубіжні активи, придбання нерухомості за кордоном або поповнення зарубіжного банківського рахунку українцям більше не треба оформляти індивідуальні е-ліцензії. Для таких операцій в межах 50 тисяч євро на рік діють е-ліміти операцій.

 Оформити кредитну карту «Універсальна Gold»

Раніше «Мінфін» писав, що за першу добу дії нових валютних правил в Приватбанку було оформлено 23 е-ліміта, з яких 14 — на здійснення інвестицій за кордон і 9 — на розміщення коштів на зарубіжному банківському рахунку.

Читайте також: Приват, mono, Альфа: як купити і продати валюту через інтернет-банкінг

Коментарі - 1

+
0
bonv
bonv
8 лютого 2019, 13:29
#
НБУ назвав банки з найбільшим притоком і відтоком депозитів за 2018 рік (інфографіка)
https://news.finance.ua/ua/news/-/443599/nbu-nazvav-banky-z-najbilshym-prytokom-i-vidtokom-depozytiv-za-2018-rik-infografika
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися