Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2019, 13:33

Як взяти кредит з поганою кредитною історією

Ідея отримати позику навіть з поганою кредитною історією відвідує багатьох. Далеко не у всіх присутня відповідальність за грошові кошти, які беруться в банку: хтось забуває терміни виплат, хтось в результаті не сподівається власних сил і не може накопичити необхідну суму, збираючи значні заборгованості. Кожна прострочення, відсотки та інші дані передаються кредитною організацією в спеціалізоване бюро, яке вносить отримані дані в кредитну історію. В результаті вона може бути безнадійно зіпсована.

Однак помилково думати, що, не впоравшись з борговими зобов'язаннями одного разу, людина назавжди псує свою кредитну історію. Звичайно в звичайному банку позику йому отримати дуже складно, а тому варто спробувати звернутися за допомогою до інших кредитним організаціям, які не беруть до уваги цей параметр. Таким є наш онлайн-сервіс «Латка», за допомогою якого можна отримати потрібну суму грошей, навіть не виходячи з дому. Умови кредитування тут найвигідніші, кошти надходять на карту моментально, як тільки схвалюється заявка. Ніяких документів пред'являти не потрібно, так як рішення приймається максимально оперативно.

Додатковою перевагою оформлення кредиту онлайн з поганою кредитною історією є наявність на сайті компанії спеціального калькулятора. Його використання дозволяє чітко визначити ту суму, яку необхідно буде погашати щомісяця, і підсумкову переплату. Досить внести необхідні дані для того щоб отримати необхідний результат.

Не менш просто подається і заявка на позику. Досить просто внести свої особисті дані в анкету і вказати реквізити, на які будуть перераховані кошти в разі схвалення. Відповідь можна отримати дуже швидко, протягом 15 хвилин, і якщо він позитивний, то заявнику залишається тільки зібратися і відправитися до найближчого банкомату знімати зараховані кошти, найімовірніше, вони будуть вже на карті.

Новим клієнтам компанія «Латка» надає суттєві переваги, наприклад, безкоштовне використання кредиту протягом перших 5 днів. Додатковий відсоток за цей період не нараховується, і якщо позичальник укладається в п'ятиденний термін, то переплачувати йому не доводиться.

До послуг компанії нерідко звертаються ті клієнти, які вже мають зіпсовану кредитну історію. Умови угоди в цьому випадку все одно не змінюються і процентна ставка не збільшується. Навіть в тому випадку, якщо до закінчення терміну дії договору виплатити всю суму не виходить, можна подати заявку на продовження угоди і представники сервісу підуть назустріч кожному клієнту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися