Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 січня 2019, 17:56

Понад 354 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за згоріле авто

Страхове відшкодування в розмірі 354148 грн виплатила наприкінці 2018 року Страхова група «ТАС» своєму страхувальникові, власникові автомобіля Toyota RAV4.

Інцидент із застрахованим автомобілем стався в Ужгороді. Залишивши автомобіль на ніч на облаштованій парковці, його власник, звісно, не міг уявити, що з машиною щось станеться. Між тим, вночі йому зателефонували із повідомленням, що авто палає. За висновком представників поліції та служби з надзвичайних ситуацій, пожежа сталася внаслідок підпалу. Та, поки співробітники правоохоронних органів займаються пошуками невідомих зловмисників, Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події, що сталася, страховою та виплату належного за договором КАСКО страхового відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків. Авто було застраховано за договором «Зелений коридор».

Нагадаємо, вказаний договір покриває максимальний перелік страхових ризиків за принципом «Повного КАСКО». Серед основних переваг договору варто відзначити оперативність виплат страхових відшкодувань, що здійснюються протягом десяти робочих днів з дати прийняття заяви про настання страхової події за всіма ризиками, окрім випадків незаконного заволодіння чи знищення авто, за якими відшкодування виплачується в термін до 25 робочих днів. При цьому виплати до 5% від страхової суми здійснюються без надання довідок компетентних органів та в термін до п’яти робочих днів.

Додамо, що розмір матеріального збитку за договором «Зелений коридор» визначається страховиком на підставі рахунків СТО.

Крім того, договором передбачено низку цікавих та корисних для автовласників опцій, в тому числі додатковий сервіс «Допомога в дорозі», що включає в себе організацію страховиком технічної допомозі в дорозі, навігацію, виклик в разі необхідності екстрених служб, евакуатора, таксі, замовлення квитків, готелю тощо.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися