Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2018, 16:50

Moneyveo не блокує банківські картки громадян

Іноді користувачі-новачки помилково називають Moneyveo банком. Однак це не банк, а сервіс онлайн-кредитування, в якому можна миттєво отримати кошти на картку.

Сервіс Moneyveo ніколи та за жодних обставин не блокує картки громадян. Це може зробити тільки банк, який виготовив та видав клієнтові картку, або сам користувач, якщо у нього підключена відповідна опція.

Проте злочинці, користуючись незнанням власників карток, іноді намагаються їх ошукати та заволодіти їхніми коштами. З цією метою вони надсилають email та SMS-повідомлення, телефонують від імені будь-якого банку чи фінансової компанії та спонукають власника картки до певних дій.

Друзі, Moneyveo закликає вас бути обережними та не поспішати виконувати настанови осіб, які до вас звертаються щодо фінансових питань будь-яким способом. Завжди є можливість попередньо перевірити, чи справді ви маєте справу з офіційним представником фінансової установи.

Якщо раптом ви отримаєте повідомлення про блокування картки без вашого відома, негайно зателефонуйте до свого банку та з’ясуйте причину. Будьте уважні: краще дзвонити не за номером, отриманим у повідомленні, а за телефоном, вказаним на звороті картки, або ж знайти гарячу лінію банку в інтернеті.

Пильнуйте особисті дані та конфіденційну інформацію ваших карток.

Підібрати кредит також можна за допомогою сервісу finance.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися