Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 листопада 2018, 14:28

Страхова компанія VUSO в період оголошеного воєнного стану продовжує нормальну роботу

Страхова компанія VUSO повідомляє, що в період дії воєнного стану всі 30 представництв працюють в звичайному штатному режимі.

Компанія готова виконувати свої зобов'язання по всім видам страхування.

«Само по собі військовий стан не є винятком з переліку страхових ризиків або підставою для припинення виконання зобов'язань за договорами СК VUSO», -підкреслив Голова правління, Андрій Артюхов. У договорах страхування немає таких винятків. VUSO не планує вносити будь-які правки в договору страхування, пов'язані з воєнним станом.

«У наших договорах винятками, при наявності документально підтвердженої причинно-наслідкового зв'язку зі збитками, можуть бути події в результаті яких вводиться військовий стан — війна, окупація, анексія і т.п.», -зазначив він.

Договору страхування каско, ОСАГО, майнові та туристичні містять норму, згідно з якою у виплаті може бути відмовлено, якщо збиток завдано в результаті збройних дій. Наприклад, не покриваються страхові події, які сталися внаслідок військових дій у вигляді знищення або пошкодження мінами, ..., військовими та іншими формуваннями,… іншими знаряддями війни, в т.ч. якщо такі заходи і дії мали місце в ході здійснення антитерористичних операцій, громадянської війни, окупації, анексії та інших заходів з військовими ознаками. У договорах добровільного медичного страхування-участь Застрахованої особи у війні, вторгнення, терористичних актах, громадянській війні, повстанні, революції.

Компанія продовжує свою діяльність і забезпечує мешканців України страховим захистом. Всі збитки за раніше укладеними договорами будуть компенсовані, незалежно від того введено військовий стан в області чи ні.

Поліси ОСАГО або туристичного страхування можна придбати в онлайн на сайті компанії або скориставшись чат ботом на Viber або Telegram.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися