Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2018, 13:52

СГ «ТАС» виплатила понад 383 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Чергову велику страхову виплату за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» цього тижня здійснила Страхова група «ТАС». Так, відшкодування в розмірі 383273 грн було перераховано клієнту компанії, власнику автомобіля Mazda СХ-5.

Застрахований за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» кросовер потрапив в аварію на Черкащині. Водій не врахував складну дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість, не дотримався припустимої дистанції до транспортного засобу, що їхав попереду, та допустив зіткнення з вантажівкою ТАТА, після чого Mazda винесло на узбіччя. В результаті дорожньо-транспортної пригоди було пошкоджено передню частину застрахованої СГ «ТАС» автівки та розбито її вітрове скло.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та прийняла рішення про оперативну виплату страхового відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» посідає особливе місце в продуктовій лінійці СГ «ТАС», адже є унікальною розробкою спеціалістів компанії та не має аналогів на страховому ринку України. Договір включає в себе п’ять програм – на вибір страхувальникові.

Так, за програмою «1 зірка» договір страхування покриває лише ризик викрадення чи знищення автівки. Відповідно, за програмою «2 зірки» автовласник, до того ж, має право на відшкодування в разі пошкодження авто внаслідок ДТП, дій третіх осіб, пожежі тощо, а також на виплату за розбите скло. Програма «3 зірки» включає в себе також можливість отримання виплати без надання довідки поліції. В свою чергу, програмою «4 зірки» ще покриваються збитки внаслідок всіх інших можливих пошкоджень транспортного засобу. Максимальний страховий захист забезпечує програма «5 зірок», за якою, окрім вже перелічених переваг, страхувальник має право скористатися опцією «Валютний коридор», а також отримати страхову виплату в мінімальні строки – до 5 робочих днів. Програма «5 зірок» передбачає максимальне страхове покриття, в тому числі покриває ризик гідроудару, пошкодження зовнішніх елементів, зокрема державних знаків, шин та дисків, а також гарантує VIP-сервіс.

Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту свого автомобіля – в залежності від власних уподобань, водійського досвіду та фінансових можливостей, але при цьому незмінно високої якості, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися