Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 16:32

СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень за договором КАСКО

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota RAV4, сталася на Закарпатті.

Водій позашляховика на слизькій після дощу дорозі не впорався з керуванням, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою, що рухалась попереду. Внаслідок аварії було пошкоджено передню частину Toyota. При цьому збитки власника автомобіля, за висновком експертизи, сягнули 581578 грн.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, прийняла рішення про визнання її страховою подією та виплату належного за укладеним договором КАСКО «Зелений коридор» відшкодування в розмірі заподіяних клієнту збитків.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Зелений коридор» передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків та нульову франшизу. Розмір матеріального збитку власника договору визначається за рахунками СТО, де здійснюватиметься ремонт пошкодженого автомобіля. Серед інших переваг вказаного договору варто відзначити наявність опції «Допомога в дорозі», що включає в себе надання технічної допомоги, організацію евакуатора, виклик екстрених служб, таксі, замовлення за необхідності квитків, готелів, навігацію в дорозі, що організовує страховик.

Згідно з умовами договору, виплати в розмірі до 5% від страхової суми, а також виплати в разі пошкодження скляних елементів авто, зовнішніх освітлювальних приладів, дзеркал, лакофарбового покриття тощо здійснюються без довідок компетентних органів. При цьому страховик в рамках договору компенсує страхувальникові витрати на готель та евакуатор.

Серед ключових особливостей договору також варто відзначити безпрецедентні для вітчизняного ринку строки здійснення страхових виплат. Так, збитки, що врегульовуються без надання довідок компетентних органів, відшкодовуються в строк до п’яти робочих днів. В разі інших пошкоджень авто СГ «ТАС» здійснює виплату протягом 10 днів після прийняття заяви про настання страхового випадку, в разі знищення або незаконного заволодіння авто відшкодування виплачується в строк до 25 днів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися