Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2018, 13:44

Українці визнали Страхову групу «ТАС» найкращим страховиком країни

Страхова група «ТАС» стала лідером вибору українців в рамках проекту «Українська народна премія», здобувши переконливу перемогу в номінації «Найкраща страхова компанія країни – 2018».

Нагадаємо, «Українська народна премія» – унікальний та наймасштабніший щорічний конкурс, спрямований на визначення найкращих товарів, послуг та компаній, що працюють в усіх галузях економіки. Переможці в кожній з номінацій визначаються виключно на основі результатів голосування незаангажованих споживачів, що проводиться на сайті проекту впродовж чотирьох місяців.

Прозора система визначення переможців в кожній з номінацій гарантує чесність результатів голосування.

За словами експертів «Української народної премії», отримане СГ «ТАС» звання найкращого страховика країни, насамперед, свідчить про довіру українців до компанії, а також є беззаперечним її визнанням як справжнього лідера ринку, що надає споживачам насправді якісні послуги.

Зазначимо, що в рамках проекту інтернет-користувачі мали можливість проголосувати за найкращих з кращих в 24 категоріях, кожна з яких включала в себе низку номінацій. Зокрема в категорії «Бізнес та фінанси» було представлено 14 номінацій. Загалом в ході голосування було визначено 412 переможців – лідерів ринку, гідне місце серед яких по праву посіла й Страхова група «ТАС».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися