Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2018, 12:10

VUSO сім місяців лідирує в продажу е-полісів ОСЦПВ

Згідно з даними спільноти українських страховиків МТСБУ страхові компанії з 7 лютого до 3 вересня 2018 року оформили для клієнтів 46 412 е-поліса ОСЦПВ. За результатами роботи страхова компанія VUSO займає перше місце у вересні за кількістю проданих електронних полісів і сумою отриманих страхових премій. VUSO утримує лідерство за цими показниками протягом 7 місяців — з першого дня, коли з'явилися поліси ОСЦПВ нового зразка.

Власники машин за 7 місяців оформили 16083 е-поліса за допомогою онлайн-сервісу страхування VUSO. В результаті компанія зайняла 34,7% українського ринку е-полісів ОСЦПВ. Сума премій, зібраних компанією з лютого по вересень, склала 10,98 млн грн, а частка VUSO на ринку за цим критерієм дорівнює 29,3%.

Вирішальні переваги для водіїв, які дозволили VUSO зайняти лідерську позицію з продажу е-полісів:

• компанія першою підготувала сервіс страхування для замовлення таких полісів і почала їх оформляти онлайн: спочатку на сайті vuso.ua, а потім за допомогою Telegram-бота @vuso_bot;

• юристи компанії безкоштовно допомагають клієнтам з е-полісом уникнути штрафів поліції, якщо патрульні пред'являють їм претензії через відсутність паперового договору.

З 7 лютого 2018 року українські водії вперше отримали можливість оформлювати електронні поліси ОСЦПВ (згідно з розпорядженням Нацкомфінпослуг №3631 від 31.08.2017). Станом на вересень 2018 року електронні договори з автомобілістами укладають 30 компаній — учасників спільноти страховиків МТСБУ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися