Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 вересня 2018, 14:18

Огляд по парам USD/RUB та EUR/AUD

За інформацією, наданою аналітиком компанії Tickmill, по російській валюті ціна опустилась нижче рівня 69.00, оформивши на денному графіку бичачу пастку. На думку експерта, сценарій такий: чекаємо на повернення до рівня 69.00 з подальшим відскоком вниз, не забувши подивитися на свічкові сигнали. Дивлячись на поточний графік рубля, поки можна розглядати похід USD / RUB, як корекцію, до поточної висхідної тенденції:

Згідно звітів COT CFTC зберігається тенденція скорочення чистої довгої позиції (Long-Short) — минулого тижня великі спекулянти знову активно нарощували короткі позиції. В принципі, як було сказано вище, поточне зміцнення рубля поки носить корекційний характер:

По крос-курсу EUR/AUD, на тижневому графіку, ціна сформувала свічу «довгоногий доджі», який уперся в пробитий висхідний канал. Також ціна закриття тижня виявилася нижче рівня 1.6250, тому на наступному тижні можна чекати зниження пари:

Котирування європейського індексу STOXX50 підходять до пробитого тижневого висхідного каналу (2648-3342.20), тому потрібно готуватися до можливого відскоку. Тут, як правило, важливо дивитися на свічки, які будуть формуватися біля пробитої лінії:

Найсвіжіші огляди потрапляють в блог компанії.

За свіжими новинами можна слідкувати через твітер компанії Tickmill.

Нагадаємо, що матеріал надано виключно в ознайомлювальних цілях і не є прямою рекомендацією для здійснення будь-яких угод на фінансових ринках. Торгівля на фінансових ринках пов'язана з підвищеним ризиком.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися