Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 11:27

VUSO підбила підсумки в туристичному страхуванні за перше півріччя 2018 року

Страхова компанія VUSO підсумувала результати праці в туристичному страхуванні за шість місяців 2018 року. VUSO домоглася зростання показників завдяки якісному сервісу, а її клієнти залишилися задоволеними допомогою асистуючих компаній та страховика.

У першому півріччі VUSO збільшила збір страхових премій в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року. Збір премій по страхуванню медичних витрат громадян, що виїжджають за кордон, зріс з 48,5 до 49,8 млн грн (приріст — +2,64%). Сума виплат клієнтам, які оформили медичні поліси для поїздки в іншу країну на відпочинок або у справах, склала 8,5 млн грн.

У другому кварталі 2018 року компанія VUSO виплатила клієнтам декілька великих страхових компенсацій. Наприклад, компанія компенсувала затрати $8000 туристці, що проходила терміновий курс лікування в Туреччині. Лікарі виявили у жінки, після її звернення до клініки зі скаргами на здоров'я, ішемічне ураження судин мозку. На стаціонарне лікування знадобилося 7 днів, а після поліпшення стану туристки — евакуація в Україну. Витрати на медичні послуги застрахованій жінці VUSO компенсувала в повному обсязі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися