Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 вересня 2018, 15:34

Серпневі виплати СГ «ТАС» за договорами КАСКО та полісами ОСЦПВ склали 26,73 млн грн

Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за останній місяць літа. Так, лише за полісами обов’язкової «автоцивілки» протягом серпня страховиком було відшкодовано потерпілим 14 893 172 грн. В свою чергу, виплати за договорами страхування наземного транспорту сягнули 11 836 609 грн.

До речі, саме на договори КАСКО припали найбільші за обсягом відшкодування СГ «ТАС», здійснені впродовж місяця.

Зокрема, 1 040 693 грн виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові – власникові причепа марки Schmitz, який було пошкоджено в ДТП. Аварія сталася на території Польщі. Водій автомобіля, що їхав за вантажівкою з причепом, виконуючи обгін, не впорався з керування. В результаті його машину занесло і вона врізалася в причеп, який від потужного удару перекинувся в кювет. Причеп було застраховано за договором «Правильне КАСКО».

В свою чергу, за пошкоджений в ДТП позашляховик Volvo, застрахований за тим же договором, СГ «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 609 727 грн. Аварія, в якій зазнав пошкоджень автомобіль, сталася поблизу Житомира. Один з учасників руху не впорався з керуванням, внаслідок чого його автівку винесло на сусідню смугу, якою їхав Volvo. Незважаючи на зусилля обох водіїв, уникнути зіткнення не вдалося. Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та оперативно виплатила відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків.

Дещо меншу суму, а саме 570 000 грн, СГ «ТАС» в серпні також виплатила власникові викраденого в Запоріжжі автомобіля Nissan. Авто було застраховано за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Водночас виплата Страхової групи «ТАС» за пошкоджену вантажівку Iveco Magirus склала 300 000 грн. Аварія, в якій було пошкоджено застрахований за договором «Правильне КАСКО» автомобіль, сталася на території Угорщини. На складній ділянці дороги водій Ivecо не впорався з керуванням й допустив зіткнення з машиною, що їхала попереду.

І замикає «п’ятірку» найбільших виплат серпня відшкодування в розмірі 249 063 грн, яке СГ «ТАС» перерахувала своєму клієнтові, власникові автомобіля Land Rover.

ДТП, внаслідок якої було пошкоджено застрахований за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» позашляховик, сталася в середмісті столиці. На крутому узвозі водій Land Rover не впорався з керуванням, не розрахував безпечну швидкість руху, в результаті чого допустив зіткнення з автівкою, що рухалася попереду. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком й прийняла рішення про виплату страхового відшкодування у розмірі заподіяних страхувальникові збитків.

Нагадаємо, СГ «ТАС» впродовж останніх років міцно утримує позиції провідного гравця на ринку автострахування України. Зокрема, згідно з останніми офіційними даними, за результатами липня Страхова група «ТАС» посіла перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Крім того, за даними видання Insurance TOP, СГ «ТАС» посідає четверту сходинку рейтингу страховиків, що працюють на ринку добровільної «автоцивілки», та входить в ТОП-10 страхових компаній на ринку КАСКО.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися