Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2018, 14:41

СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку ОСЦПВ за обсягом продажів е-полісів

Моторне (транспортне) страхове бюро України оприлюднило статистику продажів електронних полісів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за період з 7 лютого до 3 вересня.

Отже, згідно з даними МТСБУ, загалом за сім місяців тридцятьма вітчизняними страховиками, що беруть участь в проекті, було реалізовано 46 412 електронних полісів, сума надходжень за якими склала 37,4 млн грн. При цьому на першу «п’ятірку» страховиків припадає 78% всіх проданих е-полісів та 81% від загального обсягу зібраних за електронною «автоцивілкою» платежів.

Зокрема Страхова група «ТАС», за даними МТСБУ, посіла друге місце на ринку за обсягом премій, залучених за електронними полісами ОСЦПВ: з моменту їх впровадження компанією було реалізовано 4 036 договорів, сума платежів за якими сягнула 7 925 566 грн. Таким чином, наразі на СГ «ТАС» припадає 21,2% всіх премій, залучених учасниками ринку за онлайн-полісами.

Нагадаємо, українські водії отримали можливість оформляти електронні поліси обов‘язкової «автоцивілки» з 7 лютого 2018 року.
Страхова група «ТАС» з самого запуску проекту е-полісу взяла активну участь в його просуванні та популяризації у клієнтів. Так, усвідомлюючи, що, заповнюючи дані для полісу, страхувальники мають бути максимально уважними, аби не припуститися помилок, що зрештою можуть стати підставою для визнання документу недійсним та, відповідно, відмови у виплаті відшкодування, Страхова група «ТАС» пішла на безпрецедентний крок. Для забезпечення всебічної підтримки клієнтів компанія надавала всім бажаючим можливість скористатися при оформленні полісу допомогою кваліфікованих спеціалістів. Для цього достатньо просто залишити заявку на сайті компанії або завітати до будь-якого її офісу. Окрім надання інформаційної підтримки, в тому числі роз‘яснень щодо правильності заповнення даних для полісу, фахівці СГ «ТАС» за бажанням клієнта можуть самостійно оформити електронний поліс за нього: створити відповідну заявку в базі МТСБУ, провести оплату страхового платежу – і клієнт в той же момент отримає на свою електронну пошту поліс. Крім того, для уникнення можливих непорозумінь – наприклад, при перевірці документу поліцією – страховик також надає таким клієнтам й паперову версію полісу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися