Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 липня 2018, 13:42

СГ «ТАС» вирвалася на перше місце на ринку ОСЦПВ

Згідно з останніми офіційними даними, за підсумками квітня та травня Страхова група «ТАС» очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Нагадаємо, ще рік тому СГ «ТАС» посідала третє місце на ринку «автоцивілки», але, зробивши стрімкий ривок, за підсумками дев’яти місяців вже зайняла другу сходинку в рейтингу. Втім, на досягнутих результатах компанія не зупинилась – обсяг платежів за полісами ОСЦПВ, залучених впродовж квітня – травня, забезпечив Страховій групі «ТАС» першість на ринку за підсумками двох місяців. Так, за офіційними даними, приріст надходжень компанії за полісами обов’язкової «автоцивілки» лише в травні сягнув 78%. Водночас за підсумками січна – травня цей показник склав 70%, що є найвищим результатом в цілому по ринку. Найбільшим по ринку є й абсолютний приріст СГ «ТАС» по полісах ОСЦПВ – 74,2 млн грн.

Власне, як свідчить оперативна звітність Української Федерації Убезпечення, СГ «ТАС» за п’ять місяців досягла й найбільшого абсолютного приросту по ринку: протягом січня – травня поточного року компанією було залучено на 141,4 млн грн страхових платежів більше, аніж за аналогічний період минулого року, що також є найвищим показником серед страхових компаній України.

«Високі темпи зростання, які демонструє компанія останні 5 років, є результатом впровадження іншого підходу до страхування. Ми стали чи не єдиним страховиком, який перейшов від продажу страхового продукту до продажу страхового рішення для наших клієнтів, — зазначає Голова Правління СГ «ТАС» Павло Царук. – Цей інший підхід ми реалізували також в мережі продажів компанії, протягом усіх 5 років інвестуючи в навчання та розвиток продавців та спеціалістів зі страхування. Результати наших змін знаходять широку підтримку з боку наших клієнтів, лави яких щороку приростають на 40-50%».

Нагадаємо, обсяг страхових надходжень СГ «ТАС» за перші п’ять місяців 2018 року досяг 524,8 млн грн, при цьому левова частка залучених премій припадає на договори автострахування. Зокрема, за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників було зібрано 180,36 млн грн платежів, за полісами «Зелена картка» — 113,28 млн грн, за договорами КАСКО – 83,49 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися