Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2018, 13:03

Вінницька телерадіокомпанія Вінтера і Страхова компанія VUSO в допомогу водіям підготували передачу чи «Правомірні штрафи за Електронну форму страхового полісу»?

Починаючи з 7 лютого 2018 в Україні була введена нова форма полісу ОСАЦВ- Електронний поліс. Він зручний усім: клієнтам, тому що можна замовити дистанційно і отримати на електронну пошту або смартфон, поліції, тому що його можна швидко перевірити по трьох каналах, учасникам руху- якщо виникне необхідність переконатися в наявності у іншого водія такого полісу. Така форма сподобалася водіям.

Але… у компанію VUSO стали надходити дзвінки від клієнтів, яких поліція намагалася оштрафувати за відсутність «зеленого»(звичного) бланку. Останній випадок у Вінниці дав страховій компанії зрозуміти, що необхідно надати більше інформації для учасників руху. Так виникла ідея створення телепередачі про усі новації, які сталися в автострахуванні за останній час.

Тому працівник VUSO з Вінниці Олександр Дроздик розповів автомобілістам в передачі ТРК «Вінтера» як зараз уникнути штрафу, скористатися програмою Прямого врегулювання, Європротоколом і, як в майбутньому зміниться ситуація.

Страхова компанія VUSO дякуємо ТРК «Вінтера» за надану можливість.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися