Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 березня 2018, 17:20

Страхова компанія VUSO взяла участь в KidsCampForum 2018

Форум для організаторів дитячих таборів відбувся в кінці лютого в м. Києві і зібрав понад 100 учасників.

Основними питаннями для обговорення стали: організація, управління, просування і розвиток дитячих таборів. Обговорювалося рівень сервісу, якість послуг і лояльність до клієнта, а також внутрішні організаційні, програмні процеси.

На форумі виступили представники держслужб, юристи, педагоги, методологи, засновники дитячих таборів, маркетологи, ігромастера.

Компанія VUSO взяла участь в підготовці форуму. Спікером на форумі виступила Світлана Дяченко, начальник відділу андерайтингу та врегулювання ВЗК. У своїй презентації Світлана розповіла про особливості дитячого страхування для дітей, що виїжджають за кордон і для відпочиваючих на території України. Говорила про особливості перебування в різних країнах, специфіці звернень до лікаря, правилах укладання договору страхування, особливості підбору страхової компанії. Дуже багато питань задавали учасники. Вони стосувалися юридичних аспектів страхування, особливостей медичного обслуговування в різних країнах, найбільш частих діагнозів і вартості страхування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися