Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2018, 16:40

Де взяти кредит онлайн та отримати гроші негайно?

Ми так звикли до безготівкових грошей, що насилу собі уявляємо, як можна отримати кредит готівкою. Та й навіщо, якщо більшість товарів і послуг легко купувати за допомогою картки? Тобто значно зручніше оформлювати кредити по інтернету та отримувати гроші на картку – в Україні є сервіси, які допоможуть вам впоратися з цим завданням буквально за кілька хвилин. Доказ цьому – Moneyveo – швидкий, простий і безпечний спосіб вирішувати фінансові питання.

Затопили сусіди? Гроші на ремонт – за 10 хвилин!

Недбалі сусіди, що зіпсували ремонт, безсовісний лікар із рецептом на дорогі ліки, авто зламалося перед важливою поїздкою або ж банальні затримки зарплати – приводів для несподіваних витрат знаходиться чимало. Але там, де гроші потрібні справді терміново, банк – не помічник: отримати в ньому кредит – означає витратити купу часу, якого у вас немає.

Таких проблем в онлайн-кредитуванні не виникає. Щоб швидко отримати гроші в сервісі «Манівео», потрібно мати під рукою паспорт, ІПН і комп'ютер з інтернетом. Надіслав заявку, дочекався за нею рішення, отримав гроші на картку. На все – не більше 10 хвилин.

За грошима – туди, де вигідно

Чим зручніша та вигідніша послуга, тим більше на неї попит. За один рік кількість клієнтів сервісу онлайн-кредитування «Манівео» зросла удвічі, і зараз ним постійно користуються понад 200 тисяч осіб. Це говорить про те, що швидка фінансова допомога час від часу потрібна багатьом людям. А якщо її ще й можна отримати по інтернету, лише за кілька хвилин, то й тимчасовий брак коштів зникає зі списку нерозв'язних проблем.

Короткостроковий кредит без обмежень за строком користування – як це?

Хоча мікрокредит і розрахований на короткі строки користування – не більше 30 днів, – та якщо знадобиться, ви зможете залишити у себе гроші на довше. Адже навіть добросовісний позичальник буває не в змозі змінити обставини і погасити кредит вчасно. Якщо йому затримали зарплату або несподівано довелося витратити гроші на щось інше, це ще не робить його ненадійною людиною.

Команда Манівео допомагає клієнтам у будь-якій ситуації. Вона впровадила у сервісі послугу пролонгації, що дозволяє збільшувати строк кредитування стільки разів, скільки потрібно позичальникові. Ви просто сплачуєте проценти, що вже були нараховані, – і пролонгація оформлена. А якщо вам не вистачає для погашення лише одного-двох днів, ви можете зробити це й пізніше. На такий випадок для всіх користувачів сервісу передбачені додаткові три дні без штрафів. Та будьте пильні: деякі банки, сервіси, термінали самообслуговування зараховують кошти не одразу, а протягом трьох робочих днів, що загрожує початком прострочення за кредитом. Тож переконайтеся, що ваш банк зарахує гроші вчасно.

Джерело: Мінфін