Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2017, 16:40

5 способів уникнути черг до кредитного менеджера

Мабуть, кожному доводилося вистоювати черги в банках, щоб вирішити фінансові питання. Час у банках тече повільно, а кредитний менеджер з одним клієнтом може провести цілих півдня. У результаті – ви не встигаєте на роботу, пропускаєте важливу нараду і ризикуєте своїм авторитетом перед керівництвом. Але є способи, за допомогою яких можна уникнути цих незручностей і суттєво зекономити час при оформленні кредиту. Давайте дізнаємося про них докладніше.

№ 1. Вибирайте правильний день і час відвідування

Відомо, що ранній і пізній час у банках – найбільш завантажений щодо відвідуваності. Всі хочуть швидко владнати свої фінансові справи – або на самому початку банківського дня – тобто в проміжку між 8.30-9.30, або в обід (з 12.30 до 14.30), або ввечері – близько 17.30-19:00. При цьому фінустанова може працювати як зі стандартною перервою на обід, так і без неї.

Тому, якщо ви не хочете потрапити в годину-пік, потрібно планувати візит до банку близько 10-12:00 годин дня або 16-17:00 вечора. Також не варто відвідувати фінустанову на початку або наприкінці місяця, оскільки в цей період у багатьох позичальників добігаються кінця строки кредитних договорів. А значить, пік відвідувань припадає саме на першу або третю декаду місяця. Якщо ваше запитання не пов'язане з погашенням кредиту, краще планувати візит між 10-ми і 20-ми числами.

№2. Бронюйте місце в електронній черзі

Сьогодні багато фінансових установ, аби уникнути «пробок» у відділеннях, практикують ведення електронних черг за аналогією з візовими центрами або офлайн-точками інтернет-магазинів. Якщо банк піклується про власну репутацію, цінує свій час і час клієнтів, йому слід створити комфортні умови і прискорити процес обслуговування відвідувачів. А саме – продумати місця для очікування, електронні табло, необхідну кількість віконець і т. п. У таких фінустановах імовірність зберегти час і нерви набагато вище, ніж в інших.

№3. Замовляйте кредитну картку онлайн

Багато позичальників усе ще ходять до відділень банків за кредитами, не знаючи, що кредитку можна оформити в режимі онлайн. Однак тільки оформити, а забрати її все ж потрібно у відділенні, або ж замовити кур'єрську доставку – після схвалення кредиту. Для цього також доведеться постояти в чергах і тільки потім – гроші переведуть на картку. Але в подальшому, при успішному погашенні попередньої позики, отримати бажану суму на картку можливо і онлайн.

№4. Запросіть кредитного менеджера до офісу або додому

Цей спосіб стосується в основному підприємців, фіз- та юросіб, які не можуть з різних причин відвідувати банк і становлять особливу цінність для нього. Якщо у клієнта у фінансовій організації солідний кредитний портфель або лежить великий рахунок із позитивним балансом – банківські співробітники приїдуть до нього за першим дзвінком.

№ 5. Оформіть кредит онлайн у Манівео

<a href=

Звичайно, всі розуміють, що яким би не було першокласним обслуговування в банку, як би ви не підлаштувалися під режим роботи відділення, все ж уникнути повністю черг не вдасться. І навіть дійшовши до кредитного менеджера, не факт, що вам одразу схвалять кредит. Потрібно ще очікувати рішення, яке може надходити до декількох тижнів. Користуватися кредитною карткою також не завжди зручно, адже її річне обслуговування може бути занадто дорогим, а вимоги до позичальників – високими.

Тому в деяких ситуаціях, коли не хочеться даремно гаяти час і сили, може відмінно виручити онлайн-кредит від Moneyveo. Час оформлення позики в сервісі не перевищить 10 хвилин – при першому зверненні і 2-х хвилин – в наступні. Відвідувати офіс компанії не потрібно. Все проходить в інтернеті – від моменту заповнення заявки до зарахування грошей на картку. Головна умова – наявність лише паспорта, ІПН, банківської картки і доступу до мережі.

А щоб отримати кредит у Манівео, потрібно на головній сторінці сайту за допомогою калькулятора вибрати суму і строк кредитування, заповнити анкету, пройшовши авторизацію в сервісі і дочекатися впродовж декількох хвилин автоматичного рішення на імейл і в SMS. Компанія видає гроші моментально відразу після того, як користувач погоджується з умовами договору в Особистому кабінеті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися