Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2017, 14:15

Ринок США зростає завдяки фондовим індексам

За повідомленням аналітичного відділу компанії Trade12, ринок США почав торговий тиждень ростом на фоні зміцнення фондових індексів і податкової реформи. Долар США також відновлює позиції після значного зниження минулого тижня через ведмежі прогнози наступного підвищення процентної ставки.

Фондові індекси США, такі як S&P 500 і Dow Jones, зміцнили позиції після зниження минулого тижня. Податкова реформа підтримує зростання індексів і американської валюти. З іншого боку, європейський ринок акцій також почав тиждень зростанням.

Промисловий індекс Dow Jones виріс на 203 пункти, встановившись на відмітці 24,478, після чого трохи опустився. Це стало відмінним початком торгового тижня для індексу, який різко впав минулого тижня.

Схожу динаміку показали індекси Nasdaq і S&P 500, які піднялися сьогодні після повідомлення про податкову реформу. Індекс S&P 500 виріс на 0.5%, тоді як ф'ючерси e — mini виросли на 14.25 пунктів. Індекс Nasdaq також виріс в понеділок на 28.75 пунктів.

Динаміка долара США

Американський долар зумів відновити позиції сьогодні після значного падіння минулого тижня. Індекс долара США виріс на 0.3%, що стало найбільшим зростанням за останні 2 тижні слабкої динаміки.

Індекс долара США піднявся з відмітки 92.881 до значення 93.172. Сьогодні курс євро знизився на 0.3% і досягнув відмітки 1.1866$.

Акції First Solar

Аналітики зосередили свою увагу на американському виробнику модулів-фотовольтаїки — компанії First Solar. Акції компанії демонструють висхідний рух і аналітики прогнозують подальше зростання. Якщо поглянути на динаміку акцій First Solar ми побачимо, що з минулого року акції виросли більш ніж в два рази. Таке зростання пов'язане з великим попитом на сонячну електроенергію.

У третьому кварталі виручка First Solar виросла до 2.7$ млрд., тоді як довгострокова заборгованість склала 344$ млн. Аналітики чекають подальшого зростання попиту на сонячні панелі, що у свою чергу підтримає зростання акцій First Solar.

Слідкуйте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх новин ринку. Приєднуйтесь до кращого форекс брокера і відкривайте реальний рахунок з Trade12.com вже сьогодні!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися