Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2017, 16:50

Moneyveo видала кредит 200 000-ному клієнту

У Манівео отримав кредит 200 000-ний клієнт. Ще півроку тому компанія відзначала співпрацю лише зі 100 000-ним користувачем.

Moneyveo – це інтернет-сервіс, де гроші можна отримати в режимі реального часу. Якщо звернетеся до нього по додаткові кошти, вони можуть бути на вашій картці вже протягом кількох хвилин – без бюрократії, поїздок і телефонних дзвінків. Із документів для оформлення кредиту знадобляться лише паспорт та ІПН, з інструментів – комп’ютер (або планшет/смартфон) з інтернетом та банківська картка. Заявки у сервісі приймаються цілодобово та обробляються автоматично. Тож користувачам не потрібно підлаштовуватися під певні робочі години – кредити від Манівео доступні у будь-який час та в будь-якій точці України.

Компанія вдячна клієнтам за довіру та піклується про те, щоб для них користування сервісом було максимально зручним і вигідним. Він постійно вдосконалюється, у ньому часто з’являються акційні пропозиції, а завдяки Програмі лояльності Манівео користувачі отримують знижки до 50% від базової процентної ставки у сервісі.

Декілька цікавих фактів про клієнтів Манівео:

  • клієнти часто повертаються до нас, є навіть користувач, який отримав кредит у Moneyveo 161 раз;
  • середній вік позичальників Манівео – 24 роки, а найстаршому користувачеві сервісу 88 років;
  • майже дві третини наших користувачів – чоловіки, але зі збільшенням віку перевага за кількістю переходить на бік жінок;
  • серед наших позичальників найбільше чоловіків з іменами Олександр, Сергій, Андрій та Дмитро. Серед жінок – це Олена, Наталія, Тетяна та Юлія.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися