Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2017, 15:29

Індекси США зазнають зниження

Фондовий ринок США після рекордних відміток і високої продуктивності з початку місяця втрачає позиції. За повідомленням аналітичного відділу компанії Trade12, більшість індексів як і раніше випробовують зниження в порівнянні з показниками минулого тижня; акції технологічних компаній, які зумовлюють рух на ринку, також страждають від руйнівних мінімумів і слабких ринкових показників.

Звіти минулого тижня вказують на те, що акції Уолл-стріт зазнали зниження; лідером в зниженні стала компанія Microsoft, що і привело до зниження загальної продуктивності після минулого тижня.

Ціни на індекси

Одним з індексів, який показав найбільше зниження виявився S& P 500; він втратив цілих 9,76 пункту (0,38%), досягнувши відмітки в 2,584,62. Dow Jones також знизився на 0,43% до відмітки 23,461,94, а Nasdaq також впав на 39,07 пункту (0,58%), до рівня 6,750,05.

Великі компанії, такі як Microsoft і Apple, зазнали втрат, оскільки інвестори перемкнули свою увагу на план республіканського уряду по скороченню податків. Згідно з повідомленнями, республіканці прагнуть продовжити корпоративні податкові пільги і відстрочити втілення плану в життя, надавши інвесторам час звикнутися з цією думкою.

З іншого боку, Dow Jones також випробовує сильну цінову турбулентність, оскільки промисловий сектор продовжує залишатися самим гіршим сектором. Погана продуктивність McDonald's також понизила ціну індексу, з втратою 1,8%.

Russell 2000, індекс, що відповідає за дрібні акції, зумів утриматися і втратив усього 0,5%. Акції цього індексу з більшою вірогідністю будуть рости у зв'язку із скороченням внутрішнього податку, оскільки вони зазвичай не схильні до глобального впливу.

Великі очікування

Більшість аналітиків як і раніше мають позитивний прогноз відносно ефективності акцій цього року; вони вивчають статистику і вказують на той факт, що S& P 500 вдалося досягти максимуму і вирости на цілих 21% на тлі виборів в США рік тому. Очікується, що індекс буде рости, оскільки обіцянка скорочення корпоративного податку все ще не виконана.

Гасло про те, що нинішня адміністрація приділяє велику увагу усьому фондовому ринку і його ефективності, підштовхує показники до рекордних рівнів. Враховуючи той факт, що звіти про доходи показують високі результати, варто чекати відмінного майбутнього в 2018, до того ж такі компанії, як Nvidia, показують несподівано високі квартальні результати.

Отримуйте останні новини та аналіз ринку з підпискою на Trade12 вже сьогодні! З Trade12 ви ніколи не втратите жодної новини, підписуйтесь зараз!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися