Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2017, 14:28

Банк JPMorgan відзвітує про доходи за 3 квартал

За повідомленням експерта компанії Trade12, акції на Wall Street виросли на відкритті торгів в середу, оскільки ринки зосередили свою увагу на квартальних звітах, які виходять цього тижня.

У зв'язку з можливим підвищенням процентної ставки в грудні, а також на тлі високих прогнозів економічного зростання, очікується, що банки, такі як JPMorgan Chase і Citigroup опублікують позитивні фінансові дані.

Після відновлення фінансових акцій з минулого місяця, які практично проігнорували два урагани, що ударили по США, аналітики чекають високих результатів від банківської компанії JPMorgan & Chase за третій квартал 2017 року.

Згідно з прогнозами, доходи компанії виростуть на 6% до 1.67$ на акцію, тоді як виручка може вирости на 3% до 25.39$ млрд.

Компанія, яка показала відносно слабкі темпи зростання, може стати найбільшим банком в країні. За аналогічний період минулого року виручка JPM склала 25.51$ млрд, або 1.58$ на акцію.

JPMorgan зуміли показати позитивні доходи останні декілька кварталів, за рахунок відновлення економіки країни і світу. Кредитна і депозитна діяльність банку також збільшується.

Ще одним чинником, який може відбитися на майбутніх результатах JPMorgan, є реформа корпоративного податку, яку має намір реалізувати президент США Дональд Трамп. У рамках цієї реформи, податок на корпоративний прибуток буде понижений приблизно на 25-35%, що призведе до збільшення прибутку на акцію.

Інвестори фінансової компанії уважно стежитимуть за показниками чистого виторгу JPMorgan, який минулого року впав на 9.5%.

Проте, в 2016 році компанія зуміла показати високі фінансові результати, в основному завдяки зростанню власників кредитних карт. Крім того, продажі компанії досягли 545$ млрд, що на 10% вище в річному обчисленні.

JPMorgan також розширили свій сектор управління активами, оскільки банк планує запустити два торгові фонди, на тлі зростання біржової фондової індустрії.

Щоб залишатися в курсі останніх подій ринку, підписуйтеся на Trade12. Компанія пропонує щоденні огляди Форекс, фондових ринків, сировинних товарів і економіки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися