Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Интергал-Буд
Меню
Вопросы застройщику

Вопросы застройщику

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
56445562
56445562
17 июня 2020, 16:55
Maria, Львів
Доброго дня, плануємо придбати квартиру у ЖК Інтерсіті що на Чорновола 67-Б, будинок зданий вже давніше, щоправда вбачаємо ризик у тому чи не виникне в майбутньому питання із землею на якій розташований даний будинок. Підкажіть будь ласка де можна ознайомитись із дозвільними документами по цьому ЖК. Цікавить власне рішення про відведення земельної ділянки; право на землю. Чекатиму вашої відповіді. Дякую
AndyMazur
AndyMazur
3 апреля 2020, 17:26
Андрій, Київ
Доброго дня, розумію, що прогнози робити поки зарано, та все ж — карантин з кожним разом все жорсткіший, а його тривалість може збільшуватись і надалі. Ви поки продовжуєте будівництво, але які плани на травень-червень-липень? Чи можете ви гарантувати, що житло буде здане вчасно, незважаючи на епідемію?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
10 апреля 2020, 15:45
Доброго дня! Всі наші об’єкти будуються за графіком, при цьому ми дотримуємося всіх вимог карантину — робітники забезпечені необхідними засобами індивідуального медичного захисту, в тому числі, масками та антисептиками, регулярно проводиться температурний скринінг.
За 17 років роботи компанія «Інтергал-Буд» жодного разу не зупиняла будівництва, навіть під час світової економічної кризи 2008-2009 років. Ми будуємо за рахунок власного фінансового ресурсу, а не кількості проданих квартир, тому навіть зниження попиту під час кризи не впливає на темпи будівництва.
Сильні гравці ринку як наша компанія не розглядають можливості зупинки будівельних майданчиків. Якщо зупинити їх зараз, це на тлі паніки дуже вдарить по довірі покупців до забудовників і ринку в цілому. А це не входить в наші плани!
StrumokLviv
StrumokLviv
2 апреля 2020, 19:43
Житель ЖК Струмок, Львів, Львів
Доброго дня! Просимо посприяти власникам квартир ЖК Струмок, вул. Струмок, 8 у вирішенні проблем, насамперед з підключенням газу.
З 2019 року ми проживаємо без газу ( псуття ремонтів та меблів від плісняви), неможливість готувати їжу та відсутнє опалення.
Відключили ліфти та зняли охорону з 02.04.2020р.
Натякають на відключення водопостачання та електроенергії.
Здача будинку запізнилася на рік.
Вимога — компанія не підключить газ, це зробить Осбб. Мешканці не могли створити ОСББ, оскільки не було свідоцтв на права власності на квартири.
ОСББ вданий момент в процесі створення, але в час карантину ЦНАП гальмує виготовлення документів.
Чи може бути позитивне вирішення даного питання?

Ответ застройщика
Интергал-Буд
3 апреля 2020, 17:40
Вітаємо!

Перш за все, мусимо зазначити, що затримка із здачею ЖК «Струмок» сталася через дії виконавчих органів Львівської міської ради. Однак попри усі перепони, будинок був введений в експлуатацію 29 жовтня 2019 року, в тому числі, завдяки позиції та допомозі майбутніх власників квартир.

В листопаді 2019 року пройшли загальні збори інвесторів, на яких співробітники компанії повідомили, що підключення будинку до комунікацій за законодавством може відбутися виключно після створення ОСББ, або передачі ЖК на обслуговування Управляючій компанії.

Була надана інформація про всі ризики, пов’язані з відсутністю газу, опалення, водопостачання та ін. Компанія запропоновала допомогу у створенні ОСББ, що дозволило б підключити ЖК «Струмок» до комунальних мереж ще до 1 січня 2020 року. Варто зазначити, що при укладенні договорів з Управляючою компанією, підключення могло відбутися набагато швидше.

Нажаль, учасники загальних зборів двічі відмовились від пропозиції забудовника та вирішили самі реєструвати ОСББ після оформлення мешканцями права власності на 50% квартир у будинку, що відбулося до 1 лютого 2020 року.

Ініціативна група подала до ЦНАПУ документи на реєстрацію ОСББ, але отримала відмову через помилки при оформленні документів.

Що стосується ліфтів, охорони, електро- та водопостачання – ці послуги надає або ОСББ, або Управляюча компанія. За законодавством України забудовник може це робити лише тимчасово як для будівельного майданчика, а не житлового комплексу, і з обмеженнями (наприклад, відсутність газопостачання). На даний момент будівництво повністю завершено, ми не маємо більше правових підстав утримувати будинок.

Для того, щоб вирішити питання підключення до комунальних мереж, рекомендуємо мешканцям будинку знову подати документи на реєстрацію ОСББ. Зі свого боку ми, як і завжди пропонуємо свою допомогу.
Yaruk86
Yaruk86
27 февраля 2020, 14:34
Yarik86, Київ
Чи плануються якісь знижки чи типу того на житло в ЖК «Озерний гай» в Гатному?) Дуже сподобався даний варіант для всієї сім'ї)
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:52
Запрошуємо Вас ознайомитися з нашими акціями та знижками на офіційному сайті компанії — https://intergal-bud.com.ua/ru/events
Yurdos
Yurdos
21 февраля 2020, 22:48
Yurdos, Киев
Вопрос по ЖК «City Hub» — возможно ли у вас заказать ремонт под ключ, что бы просто заехать и не парится всеми этими ремонтами? И как быстро он будет сделан?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:52
Мы предлагаем квартиры с ремонтом «под ключ» во всех ЖК компании. Для расчёта стоимости и времени работ, пожалуйста, обратитесь в отдел продаж выбранного Вами жилого комплекса.
Akvarelka
Akvarelka
21 февраля 2020, 21:30
Оля, Киев
Хотелось бы подробнее узнать о вашей программе сортировки мусора, которую вы активно рекламировали. На сегодня уже во всех ЖК она внедряется? Какие первые результаты? Какие еще эко-инициативы в планах реализовать?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:50
Сортировка мусора уже внедрена в большинстве реализованных ЖК «Интергал-Буд». 
Мы сотрудничаем только с ответственными перерабатывающими компаниями и эко-инициативами. Кроме сортировки мусора, с 2020 года мы развиваем прокат экологических видов транспорта в наших городах. Каждый комплекс «Интергал-Буд» в этом году будет оборудован прокатной велопарковкой. В прошлом году мы уже начали внедрение сервиса в ЖК «Нивки-Парк». В этом году мы планируем реализовать большую программу сотрудничества с компанией «Нексбайк-Киев», работающей под брендом BikeSharing в Киеве и Одессе (с велосипедами, а в перспективе — с электрическими мотороллерами). Также «Интергал-Буд» продолжит свою масштабную программу возрождения парков и скверов Киева. В этом году мы планируем высадить первые фруктовые аллеи в ЖК «Сырецкие сады» и заняться благоустройством парка «Нивки». В этом году будут очищены еще 2 озера — «Королек» на Дарнице рядом с ЖК «Причал-8», и озеро в ЖК «Озерный гай Гатное», где мы уже поддерживаем чистоту двух озер с лебедями и утками.
Ermak89
Ermak89
17 февраля 2020, 17:47
Ermakus89, Киев
Планируется ли установка зарядных станций для электрокаров возле ЖК «Нивки-Парк»? Весьма актуально сейчас ведь количество этого вида транспорта заметно увеличилось.
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:50
Ми вже встановили перші зарядні станції для електричних автомобілів у декількох ЖК і будемо активно розвивати цей напрямок у всіх наших комплексах. Адже наявність зручних зарядних станцій впливає на збільшення кількості електромобілів, що у свою чергу дозволяє знизити рівень забруднення повітря.
charmed
charmed
17 февраля 2020, 10:01
Дізналась, що в «Нивки Парк» буде працювати прокатна велопарковка. Чи планується обладнання таких сервісів і в інших ЖК, зокрема в Озерному Гаї в Гатному?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:44
Так, в кожному ЖК компанії «Інтергал-Буд» планується розташування паркінгу для велосипедів.
Alexandra87
Alexandra87
11 февраля 2020, 14:55
Олександра, Київ
СБ Аякс буде встановлюватись тільки в ваших нових ЖК? Чи є плани по встановленню цієї системи в інших житлових комплексах, що вже побудовані? А також чи є можливість її встановити для окремого під'їзду або будинку, якщо власники погодяться?
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:38
Згідно із меморандумом, який підписали на початку року компанії «Інтергал-Буд» та Ajax Systems, новітня система безпеки буде встановлена спочатку у ЖК Sky Avenue, Intergal City, «Голосіївський» та City Hub. Після цього буде розглядатися питання по встановленню в інших ЖК. Кожен з мешканців разом з ключами від квартири безкоштовно отримає комплект пристроїв Ajax StarterKit, до якого входять датчики руху, протікання води та відкривання дверей, брелок управління та система дистанційного регулювання мікрокліматом в квартирі. Завдяки зручному мобільному додатку власник зможе контролювати систему безпеки з будь-якої точки світу. Він дозволяє бачити історію подій і надавати різні права доступу користувачам, налаштовувати розклад охорони і багато іншого. Якщо Ви бажаєте встановити систему безпеки Ajax у вашому під’їзді або будинку, зверніться, будь ласка, до відділу продажів Вашого ЖК.
barucicmarina
barucicmarina
10 февраля 2020, 16:20
Добрий день! Купували у вас квартиру у Львові, все чудово. Наразі плануємо переїжджати до Києва родиною. Плануємо купувати власну квартиру, щоб дитина мала змогу визначитися зі школою і не міняти кожен раз при переїзді. Ми розуміємо, що ціни у Львові та Києві різні, ми готові до цього. По комфорту хотілося б, щось по типу ЖК Сіті у Львові. Що ви порекомендуєте, бо ми на Києві не дуже знаємося? Дякую за відповідь.
Ответ застройщика
Интергал-Буд
31 марта 2020, 15:35
Вітаємо! «Інтергал-Буд» пропонує в Києві квартири у 28 житлових комплексах. Кожен з них має свою концепцію, переваги, цінову політику та строки здачі в експлуатацію. Особисто Вам ми рекомендуємо звернути увагу на ЖК з парками та мальовничими озерами — «Сирецькі сади», «Нивки Парк» та «Причал-8». Пропонуємо Вам детальніше ознайомитись з нашими житловими комплексами на офіційному сайті компанії та завітати до відділів продаж, де наші співробітники з радістю дадуть відповіді на всі Ваші запитання https://intergal-bud.com.ua/ru/projects/city/kyiv
AnnaDat
AnnaDat
10 декабря 2019, 22:29
Анна, Киев
Приобрели квартиру в ЖК «Яскравий» с ремонтом. Ночью 02.11.19г. в квартире сорвало запорную арматуру на ХВП. Затопило всю квартиру плюс квартиру на нижнем этаже. Заявление на устранение аварии и восстановление повреждений написали в тот же день. Ламинат и обои демонтировали сами. Полы и стены сушили сами спецсушками. От ТОВ БК «Интеграл-Буд» уже больше месяца ни привета ни ответа. Квартира без воды, и как хочешь так и выживай. Так что думайте инвесторы с кем предстоит иметь дело…
Artron
Artron
31 октября 2019, 11:44
Ivan, Kиїв
Здравстуйте!
Коли ми мешканці будинку ж/к Відрадний зможемо
отримати ордени на свої законні квартири?
Дякую.

71279882
Владислав Владиславенко
15 июня 2018, 12:12
Владислав, Львов
Я не смог найти на генплане данного ЖК детский садик, может я плохо искал, но его там нет http://semycvit.com/genplan. А насколько мне известно, в изначальном варианте, он должен был быть на территории комплекса.
vipvipvip
vipvipvip
23 апреля 2018, 14:30
Киев
мне очень нравятся парковые озера, но когда уже будет окончено строительство? волнует канализация (при полном заселении домов) и как будет решен вопрос с парковкой? спасибо!
zet9
zet9
21 февраля 2018, 17:34
Sati, Kiev
А есть у вас дома, где построена или планируется игровая комната для деток, только для жителей?
Egypt678
Egypt678
29 декабря 2017, 20:45
Алеша, Киев
С наступающим. Интересуют квартиры с ремонтом и нормальной разрешительной документацией. И какая схема покупки? Когда можно посмотреть после праздников, что у вас есть в наличии?
Главная / Все застройщики / Интергал-Буд / Вопросы к застройщику