Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не вийшла співпраця

2/5
liohamitec2022-01-25 11:24:49
Друзі, якщо ви вирішили почитати відгуки про компанію, то не забудьте уважно почитати наданий вам договір і знайти там конкретні пункти, які вказують на потрібні вам страхові випадки.
У мене виникли з цим проблеми і я звернувся до представника компанії за допомогою в розумінні конкретного проблемного випадку, який може статись зі мною і заради якого я планував придбати страховку. Нажаль, представник компанії (Анна Хоружа, вітання вам!) зателефонувала і сказала, що відмовляється відповідати в листуванні на мої питання ссилаючись на те, що це буде її особиста відповідь. Але, Анно, мені не потрібна особисто ваша відповідь. Ви ведете листування з робочої пошти як представник компанії, яка пропонує послуги, а не приватна особа. І тому звертався я до компанії, а не до вас особисто. Те що ви не хочете брати на себе відповідальність і зробити більше ніж просто нажати кнопочку і створити договір на конкретні імена — це вже інше питання. Проконсультуватись у довідчених колег, хоч щось зробити окрім шаблонних документів на підпис. Я їду за півсвіту майже на місяць, і мені потрібно точно знати як трактує компанія ті чи інші пункти договору, щоб знати що мене чекає і за що я буду платити.
Коли представники компанії навчаться працювати з клієнтами, а не просто заповнювати маленьку форму і відправляти файли, тоді ми, я впевнений, почнемо відносини з чистого листа. А поки що я отримав конкретну відповідь на своє питання від teztour, з ними і підпишу договір.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован