Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ні в якому разі не купуйте медичне страхування за кордон

1/5
tda2018-10-19 12:56:56
купили ми страховий поліс для виїзду закордон в цієї компанії, згідно інструкції задзвонили в страхову і вони відмовили покрити візит до дікаря для дворічної дитини з температурою 39 і білдю і вусі. Ще раз 2орічна дитина, 39 температура і біль у вусі. Робіть висновки.
Универсальная
22 октября 2018, 10:44
Благодарим за обратную связь.
Мы постоянно работаем над улучшением качества обслуживания, в том числе на основе отзывов наших клиентов.
Дело в том, что приобретенный Вами полис страхования по программе «Визит» не предусматривает предоставление амбулаторной помощи и не покрывает расходы на вызов врача. Согласно условиям, предусмотрена только стационарная помощь.
Об условиях приобретаемой страховки в обязательном порядке сообщает менеджер, так же они указаны в договоре и нашем сайте по адресу: www.unsversalna.com в разделе «Про нас», публічні документи, інформація для споживачів, договори та оферти.
С уважением, СК «Универсальная»

Комментарии к отзыву - 2

tdatda2018-10-22 18:17:05
«в обязательном порядке сообщает менеджер» ваш менеджер ні слова про це не сказав при покупці поліса, інакше я б таке г. не купив. Все що зробила менеджер це взяла більше грошей за цей поліс бо дитині ще нема 3ьох років. Тому я раджу не зв‘язуватись з цією компанією і особливо з її менеджерами.
tdatda2018-10-22 18:20:24
Аа і ще, саме цей поліс продають кожному при поїздці за кордон навіть не питаючись і не пропонуючи інших варіантів. В результаті ми витрали в Іспанії близько 170 євро на лікування зі своєї кішені, маючи страховий поліс компанії універсальна, велике вам «дякую»
Отзыв успешно отредактирован