Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Досвід співпраці з ПрАТ «СК »Уніка"

0/5
Олег2019-03-28 17:05:13
Уклав з «СК „Уніка“ договір обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальностівласників наземних транспортних засобів від 13.05.2017 року. Під час дії договору стався страховий випадок: ДТП, під час якого потерпіла одержала важкі тілесні ушкодження.
Усі необхідні документи на страхове відшкодування подані після судового засідання, яке відбулося 17 серпня 2018 року.
Зауважу, що жодних вимог при виконанні мною будь-яких дій чи надання додаткових документів від менеджерів з врегулювання СК не надходило!
До цього часу не прийнято рішення про здійснення страхового відшкодування.
Наведені факти дають підстави стверджувати про службову недбалість, безпідставне затягування часу чи невиконання компанією своїх обов'язків у здійсненні виплат…
Незважаючи на розчарування, звертаюся до керівника з обробки скарг О. Симончук та Голови правління ПрАТ „Уніка“ О. Ульє вжити заходів щодо дотримання законодавства України про страхування.
Уника
28 марта 2019, 17:26
Доброго дня, пане Олегу,
як ми повідомили Вам у ел. листі від 28.03.2019,
Ваше звернення зареєстровано в системі обробки скарг та вже передано в роботу до відповідних фахівців. Для його обробки та надання Вам відповіді знадобиться деякий час, але по можливості ми з Вами зв'яжемося в найкоротші терміни.

Також дотримуючись вимог ЗУ про нерозголошення особистих даних, ми не рекомендували б продовжувати відкриту дискусію на зовнішіх ресурсах з Вашого питання.

З повагою,
команда УНІКА

Комментарии к отзыву - 1

ОлегОлег2019-04-06 12:19:32
ПРАТ «УНІКА» ЗДІЙСНЮЄ ВИПЛАТУ СТРАХОВОГО ВІДШКОДУВАННЯ ЗГІДНО ОСЦПВВНТЗ!!!
Потерпілій призначено витлату. ДЯКУЮ!
Отзыв успешно отредактирован