Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Недобросовістна конторка

1/5
Олександр 2018-01-23 20:18:32
м.Вінниця
27.10.2017 пізно ввечері потрапив в ДТП, удар в задню частину мого авто KIA Sportage 2013 TOP, було три участника, остання автівка яка всіх «наздогнала» і на водія був складений протокол, була застрахована в горезвістній страховій уніка. Страхові всіх участників ДТП в той же день були повідомлені про випадок.
30.10.2017 було письмово повідомлено страхову уніка та написано пояснення про даний випадок, всі копії документів та повідомлень були передані представнику страхової Олександру.
Він відправив мене з авто на оф станцію, ті в свою чергу зробили дефектовку(за яку я особисто розрахувався) і виставили рахунок з усіма фото Олександру.
До того моменту я був впевнений що компанія з багаторічним європейським досвідом вирішить проблему швидко та якісно!
Але я крепко помилявся!
Нажаль Олександр постійно відтягував усі процеси зсилаючись на КИЇВ.
То підтвердження від поліції один місяць чекали, то йому не сподобався якийсь пункт в рахунку виставленому автомайстернею, то підтвердження по своїм якимось підрахункам чекали тижнями, то просто не брав слухавку… Усіма способами уникав оголошеня хоч якоїсь, орієнтовної суми виплати. В кінці кінців 9,01,2018 без аби яких пояснень направив мій автомобіль до незалежеого експерта.
Сьогодні 23.01.2018 і результату ніякого, йде штучне затягування справи і на мою думку Олександр в цьому зацікавлений.
Дуже прикро коли великі, авторитетні компанії втрачають свої рейтинги чи свій авторитет у споживачів через таких клерків!
Сам ніколи не застрахую своє авто в уніці, і іншим закажу про їх підхід до справ і до клієнтів…
Уника
24 января 2018, 10:33
Доброго дня, для вирішення справи, просимо Вас скопіювати Ваше повідомлення, та вказавши номер страхової справи, або номер страхового договору відправити за адресою quality@uniqa.ua

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован