Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Жахлива організація

1/5
Shurik7672018-10-09 10:36:33
В травні 2018 року в мою машину (на парковці) вїхав водій застрахований в гардіан. З винуватцем склали Європротокол (в той же день попередили по телефону страхову). Протягом трьох днів завіз до страхової всі документи (прийняли). Через декілька днів приїхав оцінщик, описав. 3.06.2018 ознайомили з сумою відшкодування від страхової, ПОГОДИВСЯ, написав заяву на відшкодування, чекав на виплату. При телефонних дзвінках (щомісячно) розповідали про те що кошти прийдуть, чекайте. Рівно через 90 днів після написання заяви подзвонив дізнатись стан оплати, так як ніякі кошти не надходили. В телефонній розмові повідомили, що страховою проведено якесь внутрішнє розслідування, на підставі чого у виплаті відмовлено, при чому письмово взагалі ніяких повідомлень не надходило.

В заяві зазначається вся інформація для звязку в тому числі номера телефонів. Посадові особи «СТРАХОВОЇ гардіан» затягують процес виплати по причинам відомим тільки їм.

На мою думку ця страхова БЕЗВІДПОВІДАЛЬНА, ненадійна (видно по їх роботи), щей якась «мутна». Тим хто планує купити страховий поліс НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Хто став потерпілим від учасника застрахованого в цій канторі, рекомендую не йти ні на які уступки.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован