Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Страхова Компані яка Розводить на КАСКО

1/5
Gorbatyi2022-04-15 13:45:20
Моя багаторічна співпрацю з даною страховою компанією зійшла до нуля. Не раджу НІКОМУ. В 2021 році я оформив договір КАСКО з СК «ТАС», де було проговорено усі умови, згідно договору. На днях в мене стався страховий випадок, згідно договірних відносин подав всі необхідні документи до страхової компанії. Вчора прийшов лист про відмову в страховому відшкодуванні згідно п.9.2. п.14.7. Дані пункти навіть НЕ прописані в моєму договору «ЄВРОКАСКО 5 ЗІРОК». Дана страхова компанія повела себе, як ненадійний партнер в такий нелегкий час. Все розумію, що для досягнення планових показників та комісійної винагороди працівники страхової компанії готові іти на будь які дії навіть до БРЕХНІ, щоб збагатити свого власника (КОМУНІСТА) і себе. Не повторяйте моєї помилки, не довіряйте СК «ТАС». Дякую за увагу! Бережіть себе! Слава ЗСУ!
Страховая группа «ТАС»
15 апреля 2022, 14:24
Доброго дня.
Повідомте, будь ласка, номер свого договору страхування чи страхової справи. Це дозволить нам ідентифікувати Вас як клієнта та надати відповідь по суті висловлених Вами претензій.
З повагою, СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 4

GorbatyiGorbatyi2022-04-15 15:29:32
FO-01175839
СГСГ2022-04-18 16:05:39
Доброго дня! Згідно з п. 9.2 укладеного договору страхування, страховиком не відшкодовуються витрати на усунення пошкоджень застрахованого транспортного засобу, які мали місце перед початком дії цього договору та були зазначені в Акті огляду транспортного засобу та/або зафіксовані у фотододатках до нього перед початком дії договору та/або за якими було виплачене страхове відшкодування. Відповідно до поданої страхувальником заяви пошкодження вітрового скла на застрахованому транспортному засобі сталося 05.04.22 року, тоді як, згідно з актом огляду вказаного транспортного засобу, зазначене пошкодження було зафіксовано ще 27.03.20 р. і за ним страховиком було здійснено виплату страхового відшкодування. Зауважимо, що згідно з п. 14.7 договору страхування, невиконання або неналежне виконання страхувальником його обов’язків, визначених вказаним договором, є підставою для відмови страховика у здійсненні виплати. Враховуючи все вищевикладене, СГ «ТАС» не визнає заявлену поточного року подію страховим випадком та відмовляє у виплаті страхового відшкодування. З повагою, СГ «ТАС»
GorbatyiGorbatyi2022-04-19 09:14:28
Це ще раз доказує брехливість страхової компанії. Хочу зазначити що в АКТІ огляду не було зазначено ніяких пошкоджень (АКТ і фото огляду автомобіля можу додати на момент оформлення КАСКО), дане пошкодження є нове і страхова компанія це підтверджує. Все це свідчить ,на недобросовісність компанії, яка любим шляхом хоче оминути страхову виплату. Я звертаюсь до клієнтів які планують співпрацювати з даною компанією, закликаю не повторювати моїх помилок, адже шанси на відшкодування при страховому випадку мінімальні.
СГСГ2022-04-19 11:57:10
Доброго дня. У випадку незгоди з рішенням страховика Ви можете його оскаржити шляхом відповідного письмового звернення на ім'я директора юридичного департаменту СГ "ТАС".
Отзыв успешно отредактирован