Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Доповнення до 01772

0/5
Іван2019-02-27 22:45:13
Номер моєї справи 01772. Скажіть будь ласка, у постанові калуського суду чітко вказано що: ВАШ КЛІЄНТ ВИННИЙ У ТОМУ ЩО СТВОРИВ АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ І НЕ ВИСТАВИВ АВАРІЙНИХ ЗНАКІВ, ВНАСЛІДОК ЧОГО. БУВ ПОШКОДЖЕНИЙ МІЙ АВТОМОБІЛЬ. І ваш клієнт притягнутий до адміністративної відповідальності і заплатив штраф.
То відносно чого ви спираєтися на ст. 32.1?
А я в свою чергу був звільнений від адміністративної відповідальності і жодних штрафів не платив! І крім цього, в даний момент моя постанова не є дійсна, бо я разом із адвокатом подали апеляцію. І суд ще не відбувся!
І при такій ситуації підстав для виплати немає??? Чи ше потрібно почекати суду? Чи ваша відповіть є кінцева? І не важливо, шо ваш клієн, в темну пору доби залишив причіп з лісопродукцією в поперек проїзної частини і не виставив аварійних знаків?
А щодо статті 1188 ЦК України?
Будь ласка дайте відповідь у письковій формі. Дякую.
Страховая группа «ТАС»
1 марта 2019, 11:17
Доброго дня!
Шановний Іване Васильовичу, зважаючи на рішення Калуського міськрайонного суду, згідно з яким клієнта СГ «ТАС» не визнано винуватцем ДТП, в якому було пошкоджено Ваш автомобіль, Страхова група «ТАС» не має жодних підстав для виплати Вам страхового відшкодування. Водночас маємо зазначити, що, якщо страховикові буде надано документи, які спростують обставини чи факти, на підставі яких СГ «ТАС» було прийнято єдине можливе наразі законне рішення про відмову у виплаті страхового відшкодування, Вашу справу може бути розглянуто повторно.
З повагою, СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован