Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Негативный опыт.

1/5
Сергей2018-05-02 19:42:40
24.04.18 сталось ДТП, мій автомобіль застрахований за договором легкого каско. 25.04. я з'явився в офіс компанії ТАС для оцінки збитків, де було записано пошкодження та працівник сказав, що повідомить про те скільки нарахували на наступному тижні, підмітивши, що процедура не швидка і що попереду великі вихідні, тому це швидко не вирішиться.

27.04(п«ятниця) після 18:00 без попередження, мені на картку надійшли кошти в розмірі 7030грн(номер карти залишав працівнику страхової)

На гарячій лінії мені відповіли, що по моїй справі є написна заява на узгодження страхової виплати, я ніякої заяви не писав, розмір виплати не узгоджував, тобто за мене це зробив працівник компанії самостійно.

Сьогодні 02.05 після вихідних відвідав офіс, де мені сказали, що узгоджувати вони нічого не збирались і виплата остаточна, я написав заяву на перегляд справи, адже ціни запчастин і робіт в калькуляції значно менші ніж ринкові, а в договорі було написано саме про ринкові ціни. На що працівник ніяк не реагував і знизував плечима. На питання „де відремонтувати авто і купити деталі по таким цінам“ працівник компанії відповіді не дав. Також при оцінці були зазначені пошкоджені деталі, яких в калькуляції взагалі немає, що звичайно суттєво впливає на остаточну вартість.

Ремонт мого автомобіля на неофіційному СТО із застосуванням вживаних запчастин коштує 15000грн. Якщо використовувати нові оригінальні запчастини та ремонтувати авто на офіційному СТО, вартість буде більше 20000грн. ТАС нарахував із врахуванням зносу 7000. Якщо Ви знаєте, де відремонтувати моє авто за такою ціною, прошу мене повідомити.

Надіюсь, що це було безвідповыдальне ставлення працівника компанії і мою справу буде переглянуто(заяву на перегляд написав в головному офісі ТАС), а не відношення компанії до клієнтів, адже подавати до суду дуже не хотілося б. Раніше вважав ТАС хорошою компанією на ринку, страхую тут свої 4 автомобіля, а також авто батьків.

-номер мого автомобіля СА0540СІ

-номер справи061
Страховая группа «ТАС»
3 мая 2018, 15:31
Шановний Сергій Олександрович!
Вашу заяву буде розглянуто юридичним департаментом СГ «ТАС» в термін, передбачений Законом України «Про звернення громадян».
Про прийняте на підставі викладених Вами фактів рішення буде повідомлено додатково.
З повагою, СГ «ТАС»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован