Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Аварія туристичного автобуса в Польщі

0/5
indigorise2018-08-24 07:45:36
Українські туристи, які постраждали в автокатастрофі в Польщі, кинуті на призволяще.
Страхова компанія «ПРОВІДНА» затягує час і шукає причину відмовити у страхових виплатах, щоб не оплачувати лікування постраждалим. Аккорд тур – туроператор, в якого була придбана подорож, знімає з себе всю відповідальність і перекладає її на перевізника (ФОП, у якого Аккорд орендував автобус) і не реагує на прохання потерпілих та відтягує час в необхідній допомозі. 17.08 група туристів з України зібралася на тур вихідного дня з туроператором Аккорд тур до Австрії та Угорщини. Порушення із боку туроператора розпочалися ще до посадки в автобуси – команда людей, в яких були документи на 966 маршрут в один автобус, частково була пересаджена без відома туристів на 101 маршрут (який і потрапив в автокатастрофу). Коли туристи запитали, чому їх садять не на ті місця і не на той маршрут, який зазначений в документах, гіди Аккорда відповіли, що мають на це право. І швидко розсадили по місцях туристів. Далі автобус поїхав проходити кордон в різні пункти митного котролю – 966 маршрут через Грушів, 101 – через Рава-Руська.
Після проходження польського кордону, водій 101 маршруту неподалік від Перемишлю не впорався з керуванням та автобус пішов у кювет. Водій не побачив повороту і перевищив допустиму швидкість, як зазначено і ЗМІ. 54 людини, які перебували в автобусі потрапили в автокатастрофу. Злетіли з 30 метрового схилу, автобус тричі перевернувся.
На сьогодні частина туристів вже в Україні, ті, що лишилися не поранені. Але частина зараз в госпіталях Польщі. Люди потребують лікування та оперування, оскiльки мають тяжкі тiлеснi ушкодження.
Страхова компанія «Провідна» не дає згоду у виплаті страхових вiдшкодувань, шукаючи відмовки, та тягнучи час навмисне! Пішла четверта доба, люди потребують швидкого реагування та операції, адже є складні переломи і час затримки оперування призводить до ускладнення здоров'я.
Туроператор Аккорд тур ховається від преси, не дає чітких висновків по вирішенню пит

Комментарии к отзыву - 1

marymary2018-08-26 01:02:22
''Страхова компанія «ПРОВІДНА» затягує час і шукає причину відмовити у страхових виплатах, щоб не оплачувати лікування постраждалим'' — совершенно нормальная практика работы СК.
Более того, сейчас выяснится, что эти события попадают в ''исключения из страховых случаев''.
Отзыв успешно отредактирован