Виплата по медичному
Я і моя дружина отримали виплати в перший рік страхування.
Я застрахував себе і дружину.
Я отримав синець під око коли працював з інструментом, розлетівся круг від болгарки і частини диску попали мені біля ока, око не зачіпило. Три тижні був синець, а слід лишився й досі. Я навіть не хотів робити довідку бо не вірив у виплату по такому випадку, бо усе обійшлося синцем і легким, малим опіком.
Дружина підвернула ногу і два тижні була в гіпсі. Травма була вдала, не було розривання зв'язок і перелому, вивеху, обішлось.
Що мене здивувало, що моя виплата з синцем була більшою (5000грн)ніж виплата за гіпс.(3000)
Затрати г'на ліки були значно меншими.
Око до 200 грн.
Нога приблизно 800 грн.
Маю документи, але прикріпити їх тут немає можливості.
Я застрахував себе і дружину.
Затрати г'на ліки були значно меншими.
Око до 200 грн.
Нога приблизно 800 грн.
Маю документи, але прикріпити їх тут немає можливості.