Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дуже не задоволена

2/5
kareya2092016-08-12 13:12:59
Я застрахована в СК «Мега-гарант». Хочу сказати що співробітники поводяться по-хамськи. Не хочуть або не бажають вирішити питання. Я уклала з компанією договір «страхування вантажів і багажу». Але так сталося, що я була змушена відмовитися від договору до набрання чинності. Майже через місяць мені зателефонувала співробітниця страхової і сказала, що мені перерахували повернення суми страхового внеску за вирахуванням 30%, в зв'язку з тим, що договір розірвано. Чому не подзвонила раніше не зрозуміло. При цьому письмової відповіді на свою заяву із зазначенням повного розрахунку, підстави для відрахування 30% страхового внеску і умов отримання зазначеної вище суми я так і не отримала. Страхувалася я вже вдруге в Мега-гарант. Перший раз все пройшло відмінно, а ось зараз виникли проблеми.

Комментарии к отзыву - 1

MEGAGARANTMEGAGARANT2016-09-07 13:08:33
ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ» дуже цінує своїх клієнтів та ставиться до них з повагою. Випадки грубого відношення співробітників до клієнтів є неприпустими в компанії.
Однак, той факт, що з 1 січня 2015 року по даний час у м. Львів з компанією не укладалося жодного договору страхування вантажів та багажу, викликає сумніви в тому, що в повідомленні мова йде про діяльність саме СК «МЕГА-ГАРАНТ».

Для детального вивчення обставин, вирішення цього питання, а також з’ясування чи йде мова про діяльність саме ПАТ «СК «МЕГА-ГАРАНТ», надайте будь-ласка, свої контактні дані та номер укладеного з «МЕГА-ГАРАНТ» страхового договору до головного офісу компанії за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 39.
Отзыв успешно отредактирован