Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Торги за страхове відшкодування

3/5
Roman 2018-02-11 18:00:56
Доброго дня, дуже хоту щоб цей відгук побачили.
У листопаді минолого року в мене трапилось дтп з клієнтом клієтом компанії Брітіш авто клаб, мій авто дуже сильно постраждав та не підлягав ремонту.
Спочатку спілкування все йшло добре, мені ввічливо пояснили процедуру, повідомили що реальні збики перевищюють ліміт відповідальності за полісом страхування тож страхова виплатить максимальну сумму 100 тисяч. Навіть вивели на людину яка запропонувала найбільшу ціну за пошкоджений авто. У січні я надав останні докумени та почав чекати виплату.
Потім почалось щось незрозуміле. Мені зателефонував начальник відділу врегулювання Артур та запропонував наступне — або чекати на виплату 3 місяці дозволені законом або отримати 90 тисяч через тиждень, якщо я підпишу угоду з компанією.
Спочатку я відмовився, але жити ще 3 місяці без авто моя сім'я не може і почалися торги як на базарі. Дві годони телефоном мені розповідали що можуть тягнути до останнього та це буде законно і байдуже що мій збиток більший за сто тисяч і я залишився без авто, в кінці «зторгувалися» з Артуром на 95 тисячах, які виплатили за тиждень.
Тож що це є? Шантаж або зловживання моїм становищем? Як я повинен був відстоювати свої права коли посилаються на закон? Наразі скаржитись мені нікуди, угоду я підписав та отримав грощі.
Сподіваюсь у нормальних страхових компаніях не змушують платити за те щоб отримати належне вчасно.
Бритиш Авто Клаб
12 февраля 2018, 12:07
Роман, дякуємо за відгук, з відповідальним співробітником обов'язково проведемо роботу.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован