Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Зелена карта крізь терени до зірок

5/5
LittleBuddha2022-06-29 17:02:59
Зателефонували через те що я можу отримати знижку на автоцивілку як спокійний водій (є спеціальний додаток який оцінює кожну мою поїзду і за результатами надає мені знижку), але я не потребував автоцивілки, але потребував через певний час Зелену карту. Зателефонували як домовлялись через 4 тижні, почекали доки мені внесуть виправлення у техпаспорт, фахівець компанії Олександр (аби ж до вас відносились всюди як ви до своїх клієнтів) був завжди доброзичливим і на звʼязку, після передачі необхідних документів страховка була оформлена за 30 хвилин. Мені сподобалось. Якщо мені знадобиться будь-який інший страховий продукт перш за все я перегляну що пропонують у ARX.
P.S. Мені знадобилось 3 дні аби внести виправлення в паспорт транспортного засобу і кожного разу коли я писав «вибачте, переносимо на завтра» отримував від фахівця компанії слова підтримки і незмінно гарне ставлення (до того ж відчувалась щирість слів). Особисто для мене це велика цінність.
Arx
29 июня 2022, 17:09
Щиро дякуємо, що обрали саме нас та поділилися своїм досвідом співпраці з компанією, нам надзвичайно приємно. Мирного неба. Все буде Україна! З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован