Минфин - Курсы валют Украины

Установить

АльфаГарант днище

2/5
manul742019-11-20 10:13:55
Попал в ДТП. Виновник застрахован в альфагаранте.
Оценили ущерб они в 7 тыщ. При независимой оценке 25 тыщ
будем судиться

Комментарии к отзыву - 3

nikoniko2019-11-28 15:33:03
Доброго дня!

Я теж чекаю виплати від цієї страхової, суму мені поки не озвучували, хоч пройшло майже два місяці. Думаю, нічого хорошого очікувати не варто. 

Поділіться будь-ласка подальшим вирішенням ситуації, можливо буде актуально.

P.S. Ви ремонтували авто самі до моменту їх виплати?
manul74manul742019-12-04 20:18:50
День добрый.
Выплати достаточно быстро. Даже не ожидал. Ничего не предупредили заранее. Калькуляцию не показывали. 
просто скинули на карту. Машину не чинил пока суд не закончится. Так как возможно если суд затянется и страховая будет ерепенится то возможно они потребуют еще одну экспертизу. Так что до весны и окончания суда делать точно ничего не будем. Машина все равно зимой не ездит а стоит в гараже. Сегодня документы подал в суд. Думаю затянется до февраля минимум. Отпишусь по результатам. На суд на экспертизу на судебные затраты ушло как раз 7к.    У них экспертиза заняла 2 страницы. Независимая на 20 страниц!!!!  Ждем суда.
nikoniko2019-12-20 10:45:58
Дякую за інформацію. 

Мені теж прийшла виплата від страхової - 16 тис. грн. без урахування франшизи, при реальних витратах на ремонт (роботи виконуватиме знайомий майстер) в 1 тис. дол., та з урахуванням того, що запчастини кузова брав б/у. При цьому вік авто 5 років, тому коефіцієнти зносу не повинні примінятися. 

Оцінку проводив експерт їх компанії. Заради інтересу запросив калькуляцію, але судитися не стану, так як судові витрати не оправдаються. Фактично довелося "пробачити" 6-7 тис. грн. і заплтити їх із своєї кишені.

P.S. Судитися із принципу буду з винуватцем ДТП, цей мyдaк відмовляється платити франшизу. Заодно буду вимагати від нього компенсацію моральної щкоди, можливо частково перекриє мої витрати.
Отзыв успешно отредактирован