Не раджу
Не раджу цього брокера нікому. Служба підтримки погано працює!!! Списують прибуток і перестають відповідати на дзвінки. Відписують листи максимум раз на тиждень. Гроші насилу вивів. Коротше тут багато обмежень і торгувати тут не рекомендую.

19 декабря 2022, 13:15
pasha99, вітаємо!
RoboForex є регульованим брокером і діє неухильно в рамках всіх регламентаційних і законодавчих документів, що виключає відмови у виконанні фінансових зобов'язань перед нашими клієнтами. Нам прикро чути, що процес виведення коштів пройшов непросто. Незважаючи на те, що ми прагнемо зробити наш процес виведення коштів максимально бездоганним, ми повинні збалансувати це з нашим обов’язком як регульованої компанії та перевіряти деталі згідно з інструкціями «Знай свого клієнта» (KYC) і протидії відмиванню грошей (AML), викладеними нашими регуляторами. Щоб ми могли перевірити все, вкажіть, будь ласка, номер вашого рахунку або номер тікета, який ви відправили до Служби підтримки. Ми зацікавлені в з'ясуванні причин події та сподіваємося на сприяння з вашого боку у вирішенні цього питання.
З повагою,
менеджер RoboForex