Прошу розібратися!
В травні місяці просила особисто Олександра Холода директора Швидко гроші заблокувати кабінет свій та чоловіка (скріншоти повідомлень є) якого внесено до Реєстру осіб яким заборонено грати, він сказав скинути йому прізвище ініціали та ідентифікаційний код, я скинула він пообіцяв розібратись, після того знову його компанія видавала кредит неодноразово, відповідно до ст.10 ЗУ Про споживче кредитування вони зобов’язані перевірити інформацію в Реєстрі, звісно ж вони цього не зробили і продовжують давати бо гроші для них важливіші ніж якісь Закони України, на даний час я не маю грошей закривати, неодноразово хотіла з ними домовитись хочаб щоб списали відсотки, а ні, вони ігнорують та зневажливо і по хамськи відповідають, що платіть і інше їх не хвилює! По юридичній адресі поїхала, а там сидить дівчина і каже, що вона нічого не знає платіть і все!
То в мене питання, навіщо треба ВАФК де цього Холода ще й призначили на посаду. І якого чорта ця компанія яка плює на Закони України та Президента досі продовжує здійснювати свою діяльність на території України! Її треба позбавити ліцензії і на цьому все!!!