Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Звонки и сообщения с угрозами !!!

1/5
Evgeniya25922022-05-06 13:17:38
До военного положения часто обращалась в компанию Mанивео, и в просрочку никогда не выходила. Осталась без работы, вдвоем с пятилетней дочкой переехали из Донецкой области в Киев, переселенческие деньги не платят.
И не смотря на военное положение, сотрудники этого МФО звонят и пишут с угрозами… Складывается впечатление что это самые настоящие фашисты!!! Другие микрозаймы идут на уступки!

Комментарии к отзыву - 1

MoneyveoMoneyveo2022-05-09 13:12:48
Доброго дня! Нам шкода, що у вас був негативний досвід. Ми розуміємо складність ситуації, тому з до 15 травня 2022 року надаватимемо знижку від 70% на нараховані проценти за користування кредитом для тих, хто має відкритий кредит Smart, Comfort або Veomini у Moneyveo. Нараховані проценти компанія зменшує в односторонньому порядку, враховуючи воєнний стан. Процентна ставка додатково включатиме в себе знижку за промокодом та знижку в залежності від Рівня лояльності. Про Рівень лояльності та розмір актуальної знижки можна дізнатися в Особистому кабінеті. Нарахування процентів буде відбуватись лише протягом строку дії кредитних договорів. Напишіть нам, будь ласка, в приватні повідомлення на Фейсбук: https://www.facebook.com/moneyveo. Ми обов’язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони. З повагою, moneyveo.ua
Отзыв успешно отредактирован