Минфин - Курсы валют Украины

Воєнний стан до 24.04офіційно

Nazar63622022-04-11 00:28:30
Я за кордоном ви можете зімною зв'язатись через вайбер або написати на пошту
Як зробити ректорезацію???? і воєнний стан в Україні до 24.04 чого відсотки з 11.04нараховують ....і взагалі як до вас додзвонитися????? якщо ніхто не піднімає. І ще одне якщо люди закордоном і немає можливості платити бо виїхала з України з окупованих міст де внеї все забрали колектори приїдуть в Маріуполь🙄 допоможуть відбити житло

Комментарии к отзыву - 1

MoneyveoMoneyveo2022-04-14 15:15:38
Доброго дня! Ми розуміємо складність ситуації, тому з 11.04 по 30.04 2022 року надаватимемо знижку від 90%* на нараховані проценти за користування кредитом для тих, хто має відкритий кредит Smart, Comfort або Veomini у Moneyveo. Нараховані проценти компанія зменшує в односторонньому порядку, враховуючи воєнний стан. Процентна ставка додатково включатиме в себе знижку за промокодом та знижку в залежності від Рівня лояльності. Про Рівень лояльності та розмір актуальної знижки можна дізнатися в Особистому кабінеті. Нарахування процентів буде відбуватись лише протягом стрку дії кредитних договорів. До вашої уваги, наш контакт-центр працює щодня з 10:00 до 16:00, крім неділі, для вирішення питань клієнтів. Напишіть нам, в приватні повідомлення на нашій Фейсбук-сторінці, якщо ви знаходитесь за кордоном: https://www.facebook.com/moneyveo Наші спеціалситі проконсультують вас. З повагою, moneyveo.ua
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит