Просрочка

Kristina762021-09-21 15:29:58
Я вышла в просрочку займу, не мала чим оплатити пролонгацію та на 4 день після дати закінчення мого боргу мені дзвонять та повідомляють про відсотки у розмірі 17 тисяч з копійками, пролонгацію 4 тисячі с чимось немаю звідки взяти так як я безробітна на сайті також в анкеті сказано що я без роботи маючи двох маленьких діток немаю можливості працювати, співробітник манівео повідомила що ці відсотки нараховуються з дати взяття кредиту, я вже дві пролонгації оплачувала, їх це не цікавить бо в договорі написано так значить так!? Читаючи договір я знайшла цей пунк про оплату якоби пені та штрафів, але на сайті чітко сказано що пені та штрафів у період пандемії не буде так як це указ самого президента, як це розуміти ??? Мій борг складає 15 тисяч з чимось а відсотки 17 тисяч з чимось. Це ще не все, співробітник манівео повідомила якщо я не заплачу то вони змушені дзвонити родичам, в мене питання як мої родичі відреагують наврядчи будуть вони виплачувати за мене займ. Якщо навіть немає моїх родичів щоб з дітьми посидіти. Отак просрочка лише 4 дні а вже 17 тисяч. Я вже на10000 зробила дві пролонгації а третю немала звідки так як з чоловіком біда сталася та він потрапив у лікарню, він являється військовим який воює та воював за цю державу, за людей які можуть спати спокійно за справедливість врешті решт. А тут навіть в реструктуризації відмовили. Що робити? Почку продати навіть незнаю. В сумі мій борг складає 32 тисячі я маю повернути до кінця тижня.
Манивео
21 сентября 2021, 17:42
Доброго дня!

Нам шкода, що ви потрапили у неприємну ситуацію з грошовими надходженнями. Ми завжди готові піти назустріч у разі фінансових труднощів: пропонуємо нашим клієнтам пролонгацію кредиту або зміну графіка погашення заборгованості, якщо клієнт звертається до нас до настання прострочення. Будь ласка, напишіть нам на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони.

Також звертаємо вашу увагу, що, нараховуючи проценти і штрафні санкції, ми керуємося кредитним договором, з яким ви ознайомилися перед отриманням кредиту та на який погодилися, підписавши його електронним підписом і поставивши відповідну відмітку на нашому сайті. У цьому документі детально описані всі умови співпраці та процентні ставки зокрема.

З повагою,
moneyveo.ua