Маниовео
Користувалася послугами компанії Маніовео більше 3х років, брала кредит, або повертала повність, або робила пролонгацію, так сталося, зараз скрізь криза але завжди хоч пролонгацію, та робила, затримали зарплатню, вчасно не змогла нічого зробити, так це моя вина… Але є одне АЛЕ-за 4 дні просрочки, мені нарахували 22 000 тисячі відсотків, так-22000 тисячі гривень, за 4 дні!
Тепер як би я і хотіла все закрити, я не можу! Маніовео-не зацікавлені в тому, щоб клієнт повернув їм борг. Зі свого боку вони тільки погрожують і вимагають борг!

27 апреля 2021, 10:09
Доброго дня!
Нам шкода, що у вас був негативний досвід — очевидно, сталося непорозуміння: співробітники Moneyveo завжди спілкуються і діють відповідно до законодавства України. Будемо вдячні, якщо допоможете нам розібратися в цій ситуації. Будь ласка, напишіть нам на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони.
З повагою,
moneyveo.ua