Минфин - Курсы валют Украины

Прострочка

3809924128252020-12-08 20:43:41
Користуюсь Moneyveo уже тривалий час все подобалось, а саме, що є промокоди, невеликі проценти.
Але 05 12 телефонує оператор і говорить, що в мене прострочений кредит і потрібно негайно погасити, не присилали ніяких повідомлень з нагадуванням, тож з 18500- кредит і 6000 проценти, стало 34500 дали два дні, щоб закрила 23200 ніби остаток остаток вони спишуть, я погасила 19500, сьогодні дзвонять кажуть, що дають мені час до вечора оплатить 7100 на питання де взялось ще 3000 вона щось побурмотіла, а потім каже « а це проценти» закрила кредит, і надіюсь, що більше не потраплю в таку ситуацію.Виклики записувала скріншоти всіх документів робила провсяк випадок.
Р.S. Деякі оператори на прохання сказати ФІО кидали слухавку, або казали тільки ім'я, розмовляють не стримано і грубо. Ну я рада, що ми дійшли домовленості і вирішили цю не приємну ситуацію.
Манивео
14 декабря 2020, 10:07
Доброго дня!

Ми шкодуємо, що у вас був негативний досвід — очевидно, сталося непорозуміння: співробітники Moneyveo завжди спілкуються і діють відповідно до законодавства України. Будемо вдячні, якщо допоможете нам розібратися в цій ситуації. Будь ласка, напишіть нам на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони.

З повагою,
moneyveo.ua