Прострочений кредит

Tyeshun232020-12-01 06:36:35
Добрий ранок. Я у вас постійний клієнт. Проблем у вас зі мною не виникало, було навіть такий випадок, що при великому блозі, мені зробили реструктуризацію, мене зрозуміли і пішли мені на зустріч. А цей раз я не можу ні домовитись, ні в просити. Мені в четвер перезвонити, поставили свої умови до п'ятниці зробити реструктуризацію, в п'ятницю в мене коштів не було. Я перезвонила просила починати до понеділка, а в чьора перезвоню прошу піти на уступки, но кредитний менеджер по заборгованості, мало того що вона перезвонила через три години, щей сказала, що на уступки іти не буде. І пообіцяла з сьогоднішнього дня, мені реструктуризація не вийде ,і почне дзвонити по людях. Я оплатила 500 грн мало, але я оплатила і їй дзвонила но вона мені так і не перезвонила, а в мене слаба дитина і мама. При цьому я ніколи не обманювала завжди виконую те, що кажу. То так тяжко піти на уступки у вас зімною проблем не було, я завжди відповідаю на дзвінки не ховаюся.
Манивео
1 декабря 2020, 10:56
Доброго дня!

Дякую за відгук! Нам шкода, що ви потрапили в неприємну ситуацію з грошовими надходженнями.

Напишіть, будь ласка, на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони.

З повагою,
moneyveo.ua