Не порекомендую нікому

Belove19882020-06-09 10:22:42
Доброго дня.Ваша компанія це зборище з кримінальною складовою.Ви вже два дні не надаєте інформацію про фірму якій злили кредит мій.Колектори що ви їм злили кредит, займаються злочинною діяльністю, погрожуючи фізичною розправою мені і моїм рідним.Я не давала вам дозволу на передачу своїх персональних даних, а тільки на їх обробку.Є стаття за це в українському законодавстві.Ви вирішуєте моє питання кримінальним шляхом, що є злочином.Я направила вам офіційний запит, відчуваєте різницю? Якщо до моїх рідних і близьких буде застосована фізична розправа, якою кожен день погрожують з «лєвих » номерів, я змушена буду звернутися в поліцію, прокуратуру, суд і у всі можливі інстанції.Добре було б аби вас перевіряли, а то взагалі злетіли ви з котушок своїми вимаганнями.Люди не беріть по можливості мікрозайми, бо це таааке багно і криміналітет тут зашкалює!!!
12 июня 2020, 16:02
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 12.06.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами компанії Мoneyveo.
Манивео
9 июня 2020, 14:15
Доброго дня!

Нам шкода, що у вас був негативний досвід — очевидно, сталося непорозуміння: співробітники Moneyveo завжди спілкуються і діють відповідно до законодавства України. Будемо вдячні, якщо допоможете нам розібратися в цій ситуації. Напишіть, будь ласка, на quality@moneyveo.ua. Ми обов`язково знайдемо рішення, яке задовольнить обидві сторони. Ви також можете поскаржитись на колектора на нашому сайті: https://antifraud.moneyveo.ua/skarga-na-kollektora

З повагою,
moneyveo.ua

Комментарии к отзыву - 1

ALISIA5ALISIA52020-06-25 16:59:15
Подождите чуток, с 1 июля будет действовать закон.... Банк не имеет права передавать задолженность физического лица и его контакты коллекторской компании или третьему лицу без предупреждения. Банк обязан проверять номера телефонов знакомых, указанные заемщиком в кредитной заявке, но только с письменного согласия этих людей. Телефонный номер - это персональные данные. И когда человек в кредитной заявке указывает контакты знакомых, банк не имеет права без письменного согласия этих знакомых обрабатывать их данные. С июля 2020 года Нацбанк будет контролировать выполнение законодательства коллекторскими компаниями. Согласно Закону О защите персональных данных, за такие нарушения предусмотрена уголовная ответственность руководства банка.
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит