Минфин - Курсы валют Украины

Moneyveo - шахраї?

Galinayu2020-03-06 16:17:59
Доброго дня. Отримала сьогодні дзвінок від співробітника Moneyveo Бойко Степана Олександровича. Мова йшла про непогашений кредит родича. Шановні, будь ласка, поясніть, я, що виступала поручителем вашого позичальника? Ви отримували від мене якісь гарантії? Чому я повинна вислуховувати погрози? Так, в наш час дуже багато інформації стало публічною, але чи значить це, що ви можете таким чином її використовувати. Чи саме на цьому і тримається ваш бізнес: дати не знамо кому, залякати того, з кого можете «здерти» і на тому отримати прибуток? Для вас законодавство поза межами?
Манивео
10 марта 2020, 16:45
Доброго дня!

Напевно, сталося непорозуміння. Будемо вам вдячні, якщо допоможете розібратися в цій ситуації. Напишіть, будь ласка, на quality@moneyveo.ua, ми уточнимо у вас деталі і все з'ясуємо.

З повагою,
moneyveo.ua

Комментарии к отзыву - 2

ЯрославЯрослав2020-03-09 04:41:17
Коли до вас телефонують з манівео чи будь якої другої похожої на їхню шарашкіну контору то,обовязково записуйте ті телефонні розмови з ними,якщо будуть вам погрожувати а я знаю що будуть вони всім погрожу.ть то звиртайтесь до поліції а якщо вона вам недопоможе то пишіть в Прокуратуру там допоможуть!
antiraid08antiraid082020-03-09 21:06:07
Записывайте разговор, требуйте от сотрудника удостоверить свою личность. Относите в полицию, подаете заяву. Потом иск в суд и сбитие морального ущерба
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит