Обслуговування - жах
Взяла кредит, на наступний день через особистий кабінет на сайті манівео я все оплатила, зараз виявляється що гроші відправились не зрозуміло куди, працівники, які телефонують щоб повідомити про борг — наглі, грубі і навіть не слухають що я кажу, кредитна історія в мене нульова, я ніколи не брала кредити, зверталась на гарячу лінія (там теж спілкування співробітників жахливе), не змогли допомогти кажуть що я нічого не оплачувала, листи писала з виписками з банку, реакції нуль!!! Просто жах, чого я маю вам, шановне манівео, скидати ще гроші які я повернула? Розбирайтесь зі своєю системою, бо так як глючить ваш сайт то я не знаю як ви працюєте, просто урок на майбутнє, краще не брати кредит в манівео

24 января 2020, 9:15
Доброго дня!
Дякуємо за відгук! Напевно сталося непорозуміння, будемо дуже вдячні, якщо ви допоможете розібратися в цій ситуації. Будь ласка, напишіть нам на quality@moneyveo.ua, ми обов'язково вирішимо цю проблему.
З повагою,
moneyveo.ua