Дайте пораду як справлятися з аналогічною ситуацією
Добрий вечір!!!
Дуже прошу вашої допомоги і уваги!
У мене був «перехват» сім-карти, шахрай повісив на мене кредит у розмірі 10к в Манівео і 10к в creditcasa, шахрай хотів взяти у Інтернет-банкінгах, але більшість дало відмову. Суть в тому, що через мою карточку Приват Банк ніяких перечислень не було
Подав заяву у поліцію, але дуже сумніваюсь, що вони щось зроблять
Тому будь добре, будь яку інформацію, пораду, будь ласка відправляйте на tisowsky31787@gmail.com
Дуже прошу вашої допомоги і уваги!
Подав заяву у поліцію, але дуже сумніваюсь, що вони щось зроблять

9 декабря 2019, 16:52
Доброго дня!
Дякуємо за відгук! Нам шкода, що ви стали жертвою шахраїв. Підкажіть, будь ласка, ви заповнили форму на нашому сайті: http://antifraud.moneyveo.ua/? Якщо ні, заповніть будь ласка. Ми закриємо кредит і виправимо вашу кредитну історію в кредитних бюро після встановлення факту шахрайства.
З повагою,
moneyveo.ua